Στόχος τα μπαράζ ανόδου για την ΑΕ Λήμνου

18/10/2016 - 15:17 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2016 - 15:25

Δηλώσεις στην εφημερίδα "Λημνιακή Φωνή" έκανε ο παίκτης-προπονητής της ΑΕ Λήμνου στο χάντμπολ, Γιώργος Παρούσης, επισημαίνοντας πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο Λέσβου-Λήμνου και η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου προς την Α2.

Αναλυτικά: "Αγωνιστικά, θα είναι μία δύσκολη χρονιά για εμάς, καθώς αρκετοί αθλητές μας, λόγω προσωπικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, αποφάσισαν να σταματήσουν να αγωνίζονται. Παρόλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε ώστε να αναπτυχθεί το άθλημα στη Λήμνο και το Βόρειο Αιγαίο, όπως συμβαίνει δηλαδή τα τρία τελευταία χρόνια που λειτουργεί το τμήμα Χάντμπολ της Λήμνου. Στόχος μας είναι φυσικά και αυτή τη χρονιά η πρώτη θέση και η συμμετοχή μας στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2. Ελπίζω και φέτος ο κόσμος της Λήμνου να είναι δίπλα μας, γιατί πραγματικά αυτοί είναι η δύναμη μας".

Αναφερόμενος στην Τοπική Επιτροπή Χειροσφαίρισης, αλλά και στην Ομοσπονδία, ο Γιώργος Παρούσης ήταν ιδιαίτερα καυστικός, τονίζοντας: "Εύχομαι φέτος οι συνθήκες να είναι καλύτερες και η Επιτροπή Χειροσφαίρισης Βορείου Αιγαίου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να μην ξαναζήσουμε τις περσινές κωμικοτραγικές καταστάσεις, που μόνο δυσφήμηση έφεραν στο όμορφο άθλημα μας. Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, πρέπει επιτέλους να πράξει τα δέοντα, για να δούμε το χάντμπολ να παίρνει τη θέση που του αξίζει."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey