Αποκλείστηκε ο ΑΟ Πολιχνίτου

10/05/2018 - 13:38

Ο ΑΟ Πολιχνίτου συμμετείχε ως πρωταθλητής του 5ου Ομίλου της Β' Εθνικής, με τις ομάδες της Τοπικής Επιτροπής Χειροσφαίρισης Λέσβου, στα μπαράζ ανόδου προς την Α2 Κατηγορία των ανδρών, ωστόσο υπέστη ήττα-αποκλεισμό από την αντίστοιχη πρωταθλήτρια Κρήτης.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό «Γ. Κασσιμάτης» των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Αθήνα. Απέναντι στην ομάδα της Λέσβου βρέθηε ο Ιδομενέας Γαλατά, που νίκησε με 22-30, βγάζοντας εκτός μάχης τον ΑΟ Πολιχνίτου.

Δυστυχώς, το άθλημα στη Λέσβο δεν έχει την παραμικρή βοήθεια από την Ομοσπονδία. Η Τοπική Επιτροπή Χειροσφαίρισης Λέσβου είναι παρούσα-απούσα, το τοπικό πρωτάθλημα εξακολουθεί να αποτελεί μια παρωδία και ο εκπρόσωπος του νησιού -παρά τη φιλότιμη προσπάθειά που κάνει τα τελευταία χρόνια- αναγκάστηκε να παίξει με ελάχιστα ματς στα πόδια του. Αν αναλογιστεί κανείς ότι ταξίδεψε και με σημαντικές απουσίες στην Αθήνα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το έργο του φάνταζε εξαρχής πολύ δύσκολο. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει ότι ο ΑΟ Πολιχνίτου προσπαθεί κόντρα σε όλα τα προγνωστικά για να έχει το χάντμπολ στη Λέσβο μια αξιοπρεπή παρουσία εκτός νησιού, σε ένα άθλημα που χρειάζεται ανανέωση εκ βάθρων εντός των τειχών για να καταφέρει να βρει εκ νέου το δρόμο του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey