Φλερτάρει με μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση η Λήμνος!

31/10/2016 - 15:42 Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2016 - 15:51

Κοντά σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση βρίσκεται η Λήμνος, μετά τη διεξαγωγή στο γειτονικό νησί, το 2015, του προκριματικού ομίλου της κατηγορίας νεανίδων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ. Τον Απρίλιο εκείνου του έτους, η Λήμνος είχε φιλοξενήσει με απόλυτη επιτυχία τους αγώνες της Ελλάδας με αντιπάλους τη Γαλλία, το Ισραήλ και την Πορτογαλία.

Με κάθε επισημότητα, το τμήμα χάντμπολ της ΑΕ Λήμνου ζήτησε από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας να της αναθέσει μια ακόμα αντίστοιχη διοργάνωση στο Κλειστό Γυμναστήριο "Νίκος Σαμαράς" και συγκεκριμένα τη διεξαγωγή του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ, επίσης στην κατηγορία νεανίδων, όπου η Ελλάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νορβηγία και την Τουρκία. Οι αγώνες θα γίνουν μέσα στο 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του αθλήματος στη Λήμνο δε σταματούν εκεί, αφού επιδιώκουν να φέρουν στο νησί και γενικότερα στο βόρειο Αιγαίο μια ακόμα διεθνή διοργάνωση, αφού το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» στη Μύρινα πληροί τις προδιαγραφές για να διεξαχθούν εκεί επίσημοι διεθνείς αγώνες χάντμπολ. Γεγονός, που συγκριτικά με το Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Μυτιλήνη, αλλά και την απουσία ενδιαφέροντος από τους αθλητικούς φορείς του τόπου μας, γεννά... μελαγχολία για τις παραστάσεις τέτοιων διοργανώσεων, που έχουν τη χαρά να λαμβάνουν οι Λημνιοί, εν αντιθέσει με όσα (δεν) συμβαίνουν στη Λέσβο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey