Απίστευτη ταλαιπωρία στον αέρα για την ΑΕ Λήμνου!

28/11/2016 - 16:05 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2016 - 16:22

Ταξίδι για τη Λήμνο προγραμμάτιζαν σήμερα το μεσημέρι, 18 επιβάτες της Olympic Air, αλλά αυτή την ώρα βρίσκονται στη Σάμο, με πιθανό τερματικό σταθμό το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην Αθήνα...

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα limnosfm100.gr, το αεροσκάφος που μετέφερε και την αποστολή της ΑΕ Λήμνου στο γειτονικό νησί, αναχώρησε στις 12:50 από το αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης με προορισμό τη Λήμνο, αλλά ενώ βρισκόταν πάνω από το αεροδρόμιο «Ήφαιστος» για αρκετή ώρα, οι επιβάτες ενημερώθηκαν από τον πιλότο ότι η προσγείωση του αεροσκάφους ήταν αδύνατη! Ακολούθησε αναστροφή και προσπάθεια για νέα προσγείωση στη Μυτιλήνη, χωρίς όμως να είναι ούτε εκεί εφικτή, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Επόμενος σταθμός ήταν η Χίος, αλλά παρά τις προσπάθειες και τους επαναλαμβανόμενους κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο "Όμηρος", η πολυπόθητη προσγείωση ήταν επίσης αδύνατη.

Έπειτα από τις απαραίτητες οδηγίες, ο πιλότος οδήγησε το αεροσκάφος στη Σάμο, όπου μετά από 2,5 και πλέον ώρες οι 18 επιβάτες πάτησαν ξανά τα πόδια τους στη γη. Μάλιστα, κυριολεκτικά πρόλαβαν την τελευταία στιγμή, αφού ο Πύργος Ελέγχου τους ενημέρωσε ότι αν δεν προσγειώνονταν στο αεροδρόμιο "Αρίσταρχος" σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ήταν αδύνατη και εκεί η προσγείωση, γιατί το αεροδρόμιο θα έκλεινε, όπως και συνέβη λίγα λεπτά μετά.

Αυτή την ώρα, οι επιβάτες ενημερώνονται ότι το πιθανότερο είναι να μεταφερθούν στην Αθήνα και να διανυκτερεύσουν εκεί, με έξοδα της Olympic Air, ώστε να ταξιδέψουν αύριο πια για τη Λήμνο με την πρωινή πτήση.

Πηγήlimnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey