Εντυπωσίασαν οι αγώνες ανοικτής θάλασσας

09/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 13:56


,Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (7/9) οι 1οι Κολυμβητικοί Αγώνες Μυτιλήνης Ανοικτής Θαλάσσης, που έγιναν στη θαλάσσια περιοχή της πλαζ "Τσαμάκια" με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης και συνδιοργανωτή τη Διεύθυνση Πολιτισμού της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο ΝΟΜ, στο τέλος των αγώνων, απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια παρευρισκομένων και αθλητών για την αρτιότητα της διοργάνωσης, ιδιαίτερα στο τομέα της ασφάλειας των αθλητών. Είχε προηγηθεί η ομιλία του Προέδρου του ΝΟΜ Μαρίνου Ζαχαρίου, κατά την οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία της φετινής διοργάνωσης, ευχαριστώντας αθλητές και εθελοντές, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο, όπου θα διεξαχθούν οι επόμενοι κολυμβητικοί αγώνες ακόμη καλύτεροι και πιο οργανωμένοι.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πολιτισμού της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ηρακλής Κουντουρέλλης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Λέσβου Γεώργιος Κατζανός και ο σημαιοφόρος Σταύρος Γκαγκαρέλλης ως εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Μυτιλήνης.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί την Ομάδα Διάσωσης Λέσβου η οποία με επικεφαλής τη Ζωή Λειβαδίτου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την ασφάλεια των αγώνων. Επίσης, όλους τους εθελοντές, που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και στην τοποθέτηση των σημαδούρων για τις ανάγκες αυτών.

Αναλυτικά, οι τρεις πρώτοι νικητές ανά κατηγορία:

Προαγωνιστική κατηγορία (400 μέτρα) κορίτσια:
1. Παυλέλλη Μάγδα
2. Παυλακέλλη Ευφροσύνη
3. Καλατζή Βικτώρια

Προαγωνιστική κατηγορία (400 μέτρα) αγόρια:
1. Σαμαράς Αρτεμης
2. Κατζανός Σπύρος
3. Καλατζής Μιχάλης

Κατηγορία Open (όλες οι ηλικίες) 1000 μέτρα γυναίκες:
1. Διαμαντή Αθηνά
2. Σίμου Ελένη
3. Δεληγιάννη Μαριάνθη

Κατηγορία Open (όλες οι ηλικίες) 1000 μέτρα άνδρες:
1. Παυλακέλλης Ιωάννης
2. Ακριώτης Δημήτριος
3. Δελόγκος Ιωάννης

Κατηγορία αθλητών κολύμβησης (1500 μέτρα) γυναίκες:
1. Δημούδα Ευστρατία
2. Τσουγκάρη Δώρα
3. Θανοπούλου Ζωή

Κατηγορία αθλητών κολύμβησης (1500 μέτρα) άνδρες:
1. Σαμαράς Νίκος
2. Τελωνιάτης Χρήστος
3. Παγώνης Ανδρέας

Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός, πως δύο μικροί κολυμβητές αλλά εξαιρετικά ταλαντούχοι, ο Στρατής Κιτζός και ο Παναγιώτης Μπιτάδος Παναγιώτης, διαγωνίστηκαν στην κατηγορία των “αθλητών κολύμβησης” μεγαλύτερης ηλικίας (1.500 μέτρα), πετυχαίνοντας πολύ καλές επιδόσεις και αποσπώντας το ζωηρό χειροκρότημα από όλους τους θεατές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey