Και στον Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού ο Γαληνός

16/09/2016 - 21:11 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2016 - 22:06

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των υψηλόβαθμων συναντήσεών του σε κυβερνητικό επίπεδο, πραγματοποιώντας σήμερα δύο ακόμη πολύ σημαντικές επαφές, σε ότι έχει να κάνει με την προοπτική κατασκευής νέου κολυμβητηρίου στο νησί μας. Έτσι, έχοντας εξασφαλίσει τη δέσμευση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για χρηματοδότηση του μεγαλύτερου τμήματος του προϋπολογισμού για το νέο κολυμβητήριο στα Θέρμα, πραγματοποίησε και μία ακόμη -πιο εξειδικευμένη- συνάντηση για γραφειοκρατικά ζητήματα και σημαντικές λεπτομέρειες, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό.

Μετά τα… χαρμόσυνα νέα για τη χρηματοδότηση του έργου μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από τον Σταύρο Κοντονή, στο Δήμο Λέσβου φαίνεται ότι έπιασαν άμεσα δουλειά για το νέο κολυμβητήριο, με στόχο όπως επισήμανε ξανά στο «SL» ο Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός, την ολοκλήρωσή του μέσα στο 2017.

Σήμερα το μεσημέρι, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό πλέον, έγινε μία συνάντηση... εργασίας, για να οργανωθούν οι επόμενες κινήσεις για την εκκίνηση του έργου. Η πλευρά του Δήμου ενημέρωσε για την πορεία ολοκλήρωσης της σχετικής μελέτης, αλλά και για την εξέλιξη της (τυπικής) μεταφοράς του οικοπέδου στη δικαιοδοσία του Δήμου, με δικηγόρο μάλιστα να έχει επιφορτιστεί ήδη να «τρέξει» τα σχετικά στο υποθηκοφυλακείο. Από τη μεριά της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεσμεύτηκε να συμβάλλει στο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τις αδειοδοτήσεις που απαιτούνται και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η δημοπράτηση του έργου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey