Ο Κεντέρης έγινε graffiti στο Ολυμπιακό Χωριό!

06/04/2021 - 14:02 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2021 - 14:16

Μια πολύ όμορφη ιδέα άρχισε να γίνεται πράξη στο Ολυμπιακό Χωριό, που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και παραδόθηκαν έπειτα σε 2.292 οικογένειες της Αττικής.  

Το Χωριό έχει ονοματοδοτήσεις τις οδούς του με Ολυμπιονίκες της χώρας μας και πλέον κάθε δρόμους του θα αποκτήσει και το αντίστοιχο γκράφιτι του αθλητή που εκπροσωπεί. Κάτι μοναδικό στον κόσμο, που δεν έχει υπάρξει πουθενά αλλού και σταδιακά υλοποιείται χάρη στη Νέα Γενιάς Ολυμπιακού Χωριού, με την υποστήριξη και των Εθελοντών Αχαρνών Θρακομακεδόνων.

Η μοναδικότητα του Ολυμπιακού Χωριού δημιουργεί εξίσου μοναδικές ιδέες, με τον Μυτιληνιό Ολυμπιονίκη του Σίδνευ 2000 Κώστα Κεντέρη να κάνει την αρχή. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη οδό που φέρνει το όνομα του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών στην Ελλάδα, βρίσκεται και το κτίριο της Νέας Γενιάς Ολυμπιακού Χωριού, μιας ομάδας νέων ανθρώπων που επιθυμεί να αλλάξει συνειδήσεις μέσα από τον εθελοντισμό. Και όπως επισημαίνουν στην ανάρτησή τους στο Instagram, «Η μικρότερη τιμή που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι αυτή. Κύριε Κεντέρη ελπίζουμε να σας αρέσει και κάποια στιγμή να το δείτε και από κοντά, στην οδό Κωνσταντινου Κεντέρη 11.»

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του γκράφιτι έχει ο Loni_eightyfive, που δημιούργησε ένα μοναδικό έργο με πολύ μεράκι, δουλεύοντας το σχέδιο για αρκετές ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey