Ξεκινά το Διασυλλογικό από τον ΣΕΓΑΣ

18/03/2011 - 12:04 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2011 - 12:19

Ξεκινάει αύριο το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων «Πολυαθλων» της κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ηλικίας 12 και 13 ετών. Η διοργάνωση είναι της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου και θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης και στο αντίστοιχο της Μύρινας στη Λήμνο. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα.

Οι δύο όμιλοι διεξαγωγής του πρωταθλήματος αφορούν τα σωματεία της Λέσβου και της Λήμνου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο Δημοτικό Στάδιο της Μύρινας για τα σωματεία της Λήμνου θα ξεκινήσει στο δημοτικό στάδιο της Μύρινας στις 12 το μεσημέρι.

Τα σωματεία της Λέσβου θα αγωνιστούν στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης με ώρα έναρξης τις 4 το απόγευμα. Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν είναι οι «Δρόμοι» (60 μ.- 1.000 μ.- 60 μ. εμπόδια- 2.000 μ. Βάδην), τα «Άλματα» (Ύψος-Μήκος) και οι «Ρίψεις» (Σφαίρα-Μπαλάκι)

Τα αγωνίσματα
Ο  κάθε αθλητής – αθλήτρια επιλέγει και αγωνίζεται σε τρία αγωνίσματα,  ένα δρόμο, ένα άλμα και μία ρίψη και σύμφωνα με τις επιδόσεις που θα φέρει από το κάθε αγώνισμα της επιλογής του,  θα βαθμολογηθεί αντίστοιχα.
Σύμφωνα με το ΣΕΓΑΣ Λέσβου, θα υπάρξει αγωνιστική βαθμολογία ομαδικής κατάταξης και ομαδική απονομή επάθλων, αφού τα Πολυαθλα σε αυτές τις ηλικίες αντιμετωπίζονται ως ομαδικό αγώνισμα για κάθε κατηγορία. Μία κατάταξη και απονομή για τους Παμπαίδες και μία κατάταξη και απονομή για τις Παγκορασίδες Β΄. Έτσι στους 1ο-2ο -3ο νικητή-τρια κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
Επίσης θα διεξαχθεί και ένα τρίαθλο για αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚΒ΄ ηλικίας 9-10 και 11 ετών, που περιλαμβάνει τα αγωνίσματα 50μ.-Άλμα σε Μήκος και Μπαλάκι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey