Πρώτη προπονητική συγκέντρωση Επίλεκτων Αθλητών-τριών ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

19/04/2023 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 19/04/2023 - 17:23

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 1η Προπονητική Συγκέντρωση Επίλεκτων Αθλητών – τριών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ από τη Λήμνο και τη Λέσβο που έλαβε χώρα στις 18 Απριλίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Κατά τη διάρκεια της προπονητικής συγκέντρωσης, πραγματοποιήθηκε σωματομετρικός έλεγχος των αθλητών-τριών και προκαθορισμένα αθλητικά τεστ, από τον υπεύθυνο Τεχνικό
του ΣΕΓΑΣ κ. Γρηγόρη Κοντό και από την Τεχνική Σύμβουλο της ΄Ενωσης κ. Ελένη Μαριγλή. Στη συνάντηση δόθηκαν διατροφικές συμβουλές τις οποίες επιμελήθηκε η διατροφολόγος του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Ρένα Μπαρμπαρούτση.

kontos-fiaska-argyrou-2023.jpg (769×528)

Επίσης τίμησαν με τη παρουσία τους την 1η προπονητική συγκέντρωση οι πρωταθλήτριες Βάδην και ταχυτήτων Φιάσκα Όλγα και Μαρίτα Αργυρού αντίστοιχα, καθώς και η πρώην πρωταθλήτρια ταχυτήτων και νυν προπονήτρια του ΟΚΑ Μυτιλήνης κ. Κατερίνα Καρατζά.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ευχαριστεί θερμά την προπονήτρια του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ Μήθυμνας κ. Νάντια Κωστάκη για τη βοήθεια της στην υλοποίηση των τεστ καθώς και τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό Δ. Μυτιλήνης για τη παραχώρηση του γηπέδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey