Στίβος:Νέα διοργάνωση, νέα αγωνιστική ευκαιρία για τις αναπτυξιακές ηλικίες

29/12/2023 - 10:57

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2024 περιλαμβάνει μία νέα διοργάνωση, που αφορά στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων αναπτυξιακών ηλικιών θα αποτελέσει τη συνάντηση αθλητών και αθλητριών των ριπτικών αγωνισμάτων. Μια ευκαιρία για τους ανερχόμενους αθλητές και αθλήτριες να κάνουν έναν δυνατό αγώνα και να αναπτύξουν όχι μόνο τις αγωνιστικές τους δεξιότητες, αλλά τη συναναστροφή τους με συναθλητές τους.

Οι αγώνες θα γίνουν σε τρεις πόλεις, σε Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν το 9ο Χειμερινό Κύπελλο Α/Γ, ενώ οι δύο άλλοι στις 31 Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης των αναπτυξιακών κατηγοριών που κάνει η Ομοσπονδία, προκειμένου να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους αθλητές και τις αθλήτριες των συγκεκριμένων ηλικιών.

Η ανάγκη για διεξαγωγή των ριπτικών αγωνισμάτων σε εξιδεικευμένους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και η σημασία της παρουσίας όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών και αθλητριών, οδήγησαν στην επιτροπή ανάπτυξης της Ομοσπονδίας να εντάξει τους παραπάνω αγώνες στο πρόγραμμα επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών του ΣΕΓΑΣ.

segas.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey