Σταμάτησε στον Παλαιόκηπο η φόρα των Δαφίων!

11/01/2016 - 16:40

Η 11η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου επεφύλασσε ήττα για τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Δαφίων, στην έξοδό του στον Παλαιόκηπο. Ο τοπικός Αρίωνας τον υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του στη φετινή διοργάνωση με σκορ 1-0, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον για τη συνέχεια!

Το χρυσό γκολ για τον Αρίωνα Παλαιοκήπου σημείωσε κυριολεκτικά με τη λήξη ο Καρατσομπανάκης, μετά από σέντρα του Κεληγιάννη κι ενώ ο προπονητής του Απόλλωνα Δαφίων, Μανώλης Εμμανουήλ είχε δοκιμάσει τα… πάντα από τον πάγκο, χρησιμοποιώντας ακόμη και τον τερματοφύλακα Βογιατζή ως σέντερ φορ!

Στα υπόλοιπα ματς, ο Ανδρονικάς Παρακοίλων εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» των πρωτοπόρων και με τη δική του νίκη επί του Ορφέα Κεραμειών με σκορ 0-1, πλησίασε στον πόντο από την κορυφή, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο. Στους 20 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Ανδρονικά, βρίσκεται και ο ΑΟ Βασιλικών που έφυγε νικητής από την έδρα της Ειρήνης Νέων Κυδωνιών, επικρατώντας με σκορ 1-2, που τον βάζει γερά ξανά στο παιχνίδι της ανόδου.

Τέλος, η αναμέτρηση του Μακαρέα Άγρας με αντίπαλο τον Γερμανό Καραβαγγέλη Στύψης ορίστηκε να διεξαχθεί στις 23 Ιανουαρίου. Ρεπό είχε ο Έφηβος Παμφίλων.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey