Πάντα πρώτος ο Ταξιάρχης

04/12/2016 - 23:08 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2016 - 13:57

Ο Ταξιάρχης Μανταμάδου παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, νικώντας τον Γερμανό Καραβαγγέλη (1-0), ενώ ο Ορφέας Κεραμειών πέρασε άνετα από την έδρα του Ορφέα Άντισσας (1-4). Στα χθεσινά ματς της 6ης Αγωνιστικής στη Γ' Κατηγορία ΕΠΣ Λέσβου, ο Αρίων Παλαιοκήπου επικράτησε στον Παπάδο της Ανάξου (3-0), ενώ ο Μακαρέας Άγρας ξεπέρασε στο Μεσότοπο το εμπόδιο του Έφηβου Παμφίλων (6-2).

6η Αγωνιστική

Αρίων Παλαιοκήπου-Άναξος 3-0 (1-0)
Λυρής, Φαναρτζής, Καραμπάσης – Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Καλύτερος ο Αρίων Παλαιοκήπου, στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Άναξο, πήρε δίκαιη νίκη με 2-0. Το 1-0 πέτυχε ο Τηνιακός και το 2-0 διαμόρφωσε ο Χριστοδούλου, ενώ το τρίτο γκολ των νικητών πέτυχε ο Καρατσομπανάκης, χαρίζοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα τους.

Μακαρέας Άγρας-Έφηβος Παμφίλων 6-2 (3-0)
Βουλγαρέλλης, Τσόγγαρη, Μπάλιακα – Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Εύκολα και απλά ήταν τα πράγματα για τον Μακαρέα Άγρας, που κέρδισε τον αδύναμο Έδηβο Παμφίλων με 6-2. Χατ τρικ πέτυχε ο εντυπωσιακός Κουλουδής, ενώ τα υπόλοιπα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ψύλλος, Γιαννής και Τράγος. Για την ομάδα των Παμφίλων, μείωσε προσωρινά σε 4-1 ο Ανδριώτης, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει και το τελικό 6-2 λίγο πριν το τέλος.   

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Γερμανός Καραβαγγέλης 1-0 (0-0)
Μπάλιακα, Πούλος, Βουλγαρέλλης – Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Το γκολ του Ψευτέλλη, από απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) ήταν εκείνο που χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Ταξιάρχη απέναντι στον Γερμανό Καραβαγγέλη. Έτσι η ομάδα του Μανταμάδου έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ορφέας Άντισσας-Ορφέας Κεραμειών 1-4 (0-2)
Συβρής, Σαρρής, Καρδάσης – Γήπεδο Άντισσας
Παρατηρητής αγώνα: Κόβρας

Γιαλαμάς και Πρέντι έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ορφέα Κεραμειών, μέσα στην Άντισσα, ανοίγοντας το δρόμο προς τη νίκη. Στην επανάληψη, ο Θεοδώρου με δύο προσωπικά του τέρματα ολοκλήρωσε τη σημαντική επικράτηση των φιλοξενούμενων. Ενδιάμεσα στο δεύτερο μέρος είχε μειώσει προσωρινά ο Λημνιός.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey