Σκαρφάλωσε στην κορυφή ο Ταξιάρχης!

28/01/2017 - 17:18 Τελευταία τροποποίηση στις 28/01/2017 - 20:19

Μπροστά πέρασε ο Ταξιάρχης Μανταμάδου, νικώντας τον Έφηβο Παμφίλων (5-1), σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ Αρίωνα Παλαιοκήπου και Ορφέα Κεραμιεών (1-1). Στη Στύψη, ο Γερμανός Καραβαγγέλης κέριδσε εύκολα τον Ορφέα Άντισσας (3-0) και στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας, ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας επικράτησε με ανατροπή της Ανάξο (2-1).

Αρίων Παλαιοκήπου-Ορφέας Κεραμειών 1-1 (0-0)
Κάντας, Καραμπάσης, Παράσχου - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στον Παπάδο, ο Αρίων Παλαιοκήπου και ο Ορφέας Κεραμειών, στο ντέρμπι της 11ης Αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Χριστοδούλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφάρίσουν με τον Παπαπορφυρίου, χάνοντας ωστόσο την πρωτοπορία στο βαθμολογικό πίνακα από τον Ταξιάρχη.

Γερμανός Καραβαγγέλης-Ορφέας Άντισσας 3-0 (2-0)
Λυρής, Φαναρτζής, Μπάλιακα
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Δίκαιη νίκη για τον Γερμανό Καραβαγγέλη, που επικράτησε με 3-0 του Ορφέα Άντισσας. Η ομάδα της Στύψης προηγήθηκε με γκολ του Τσαΐρη και έφτασε στο 2-0 πριν το ημίχρονο με δράστη τον Βαλλιοντή. Στην επανάληψη, ο Τσαΐρης και πάλι έγραψε το τελικό 3-0.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Έφηβος Παμφίλων 5-2 (2-0)
Βλουτέλλης, Σαρρής, Γάκος - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση ο Ταξιάρχης από τον ουραγό Έφηβο Παμφίλων και το τελικό 5-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα του Μανταμάδου προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και διεύρυνε το προβάδισμά της στην επανάληψη, φτάνοντας άνετα στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Δύο γκολ ο Σ. Δρακούλης και από ένα οι Ν. Δρακούλης, Τσακίρης και Χατζηδημητρίου για τον Ταξιάρχη, ενώ από πλευράς Εφήβου σκόραραν οι Κοσμάς και Καλλιματζέρος.

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Άναξος 2-1 (0-1)
Παντελαίων, Βουλγαρέλλης, Τσογγάρη - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Η Άναξος προηγήθηκε στο πρώτο 45λεπτο με γκολ του Σιμενή, αλλά δεν κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ στην επανάληψη, με τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας να φτάνει σε μια σημαντική ανατροπή. Η ομάδα του Στρατλη Μυρογιάννης ισοφάρισε με τον Βερβέρη σε 1-1 και ο Κάσσος χλαρισε το τρίποντο, που έφερε πλέον τον Ατρόμητο σε απόσταση τριών πόντων από την κορυφή του πίνακα.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey