Έφυγε με το τρίποντο η Άθληση από τη Γλυφάδα

27/02/2023 - 19:58 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2023 - 15:24

Νίκη για την ομάδα της Άθλησης με 0-3 σετ στην έδρα της Γλυφάδας που την κρατάει κοντά στη πρώτη τετράδα με διαφορά τριών βαθμών από τον τρίτο και μόλις ενός από τον τέταρτο της βαθμολογίας.

Η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στον αγώνα, αφού λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ο ακραίος Κατσακούλας, απουσίαζε ο κεντρικός Γιαννούτσος λόγω τιμωρίας μιας αγωνιστικής από το παιχνίδι των Χανίων, ενώ με ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκε ο πασαδόρος της ομάδας, Ιωνάς Ρεζκ.

Το παιχνίδι ήταν εντελώς αμφίρροπο, διότι η ομάδα της Λέσβου αναγκάστηκε να αγωνιστεί με διαφορά σχήματα, αλλά οι αθλητές ανταποκρίθηκαν πλήρως στη δυσκολία του αγώνα, προσθέτοντας ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και στους 12 αθλητές της αποστολής.

Τα σετ:

23-25, 27-29, 27-29

giakoumis-athlisi.jpg (770×506)

Ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακoυμής αναφέρει σε δήλωση του στο SL: 

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη μας που όπως φαίνεται από τη διακύμανση των σετ ήρθε δύσκολα παρά το 3-0. Παρόλο της απουσίες που είχαμε λόγω τραυματισμού και τιμωρίας, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως στη δυσκολία και τη κρισιμότητα του αγώνα, φτάνοντας στη νίκη και την απόκτηση των τριών βαθμών που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια.

Προχωράμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την πρώτη τετράδα. Όλοι οι αθλητές έδειξαν ετοιμοπόλεμοι και ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε δρόμο ακόμα βλέπουμε παιχνίδι-παιχνίδι."

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey