Τελευταία θέση με «βολές» από την Άθληση!

31/03/2024 - 15:23 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2024 - 16:00

Η Άθληση ηττήθηκε 0-3 σετ από την ανώτερη Κερατέα ολοκληρώνοντας την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών στην τελευταία θέση, αφού η Ολυμπιάς νίκησε ταυτόχρονα 2-3 τον Φοίβο.

Στην τελευταία της παράσταση, η Άθληση δεν κατάφερε να προβάλει κάποια αντίσταση απέναντι στην Κερατέα που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Αρμενική, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην τελευταία θέση, σε συνδυασμό με την νίκη της Ολυμπιάδας που πέρασε προτελευταία. Η ομάδα της Λέσβου μετά από την παραπάνω εξέλιξη μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό μόνο σε περίπτωση αναδιάρθρωσης της Volley League που θα συμπαρασύρει και τις κατώτερες κατηγορίες. 

athlisi-2023-2024.jpg (770×578)

Η Άθληση μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι όλα τα χρόνια στηρίχθηκε στις δικές τη δυνάμεις. Επίσης σημείωσε ότι διακαής πόθος όλων των ομάδων του κέντρου, ήταν να ρίξουν τη Μυτιλήνη, να αποφύγουν τα έξοδα μετακίνησης και αυτό άλλωστε μαρτυρούν τα «περίεργα αποτελέσματα» μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τέσσερα όμορφα χρόνια ο κύκλος της ομάδας των ανδρών ολοκληρώθηκε… ταξιδέψαμε παντού, χαρήκαμε με τις νίκες, στεναχωρηθήκαμε με τις ήττες, αλλά ποτέ δεν το βάλαμε κάτω, ιδίως τη φετινή χρονιά, ανταποκριθήκαμε με απόλυτη αξιοπρέπεια. Βάλαμε την Άθληση στη ζωή και την καθημερινότητα μας, όπως θα συνεχίσουμε να το κάνουμε….

Περήφανοι για αυτά που πετύχαμε αυτά τα χρόνια, που βάλαμε τη Λέσβο στο χάρτη του volleyball με τη συνεχή παρουσία μας, που κάθε 15 μέρες είχαμε αγώνες υψηλού επιπέδου στο νησί μας, αλλά είμαστε πιο πολύ υπερήφανοι που φέραμε αγόρια στο άθλημα μας. Το μόνο σωματείο στο Βόρειο Αιγαίο που διατηρεί αγόρια στη κατηγορία των παμπαίδων και παίδων που η βάση και η δύναμη πυρός, είναι η ακαδημία της.
‼️Δαπανήσαμε πολλά χρήματα για τη συμμετοχή μας όλα αυτά τα χρόνια χωρίς βοήθεια, με τις δικές μας δυνάμεις και με την βοήθεια χορηγών, ώστε οι αθλητές να ταξιδεύουν αξιοπρεπές και με σεβασμό. Κάναμε ότι ήταν δυνατό να μη τους λείψει τίποτα, που ούτε στα μεγάλα club δεν το συναντάς.

Σεβαστήκαμε τους πάντες, γεγονός που δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους αντιπάλους μας, αφού διακαής πόθος όλων των ομάδων του κέντρου, ήταν να ρίξουν τη Μυτιλήνη, να αποφύγουν τα έξοδα μετακίνησης ιδίως φέτος που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική οφθαλμοφανές και χωρίς φραγμούς «περίεργα αποτελέσματα» . Εμείς τι πρέπει να πούμε που κάναμε πάνω από 30 ταξίδια αυτά τα χρόνια! καλή καρδία και υγεία μόνο αυτό έχουμε να πούμε. Έχουμε τη συνείδηση μας ήσυχη… Σεβασμός στο άθλημα του volleyball, αυτό που υπηρετούμε με τόση αγάπη τόσα χρόνια. Σεβασμός στα παιδιά, που μαθαίνουν και αγωνίζονται γι αυτό! Σεβασμός στα υγιή σωματεία που παλεύουν μόνα τους. 

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκαν στην ομάδα μας, Έλληνες και ξένους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που με την οικονομική βοήθεια τους δώσανε δικαίωμα στην ομάδα να αγωνίζεται. Ένα μεγάλο χειροκρότημα στους φιλάθλους που αγαπήσανε την ομάδα και μέχρι τελευταία στιγμή την υποστήριξαν‼️Αυτό που θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις, είναι να διατηρήσουμε ζωντανό το άθλημα μας, στο ακριτικό Αιγαίο! Η Άθληση δεν είναι απλός μια ομάδα ούτε ένα πυροτέχνημα, αλλά μια ολόκληρη ιδέα, με όραμα και στόχους… Κάποια στιγμή θα μας ξαναβρείτε μπροστά σας…μόνο όταν θα διεξάγονται εθνικά πρωταθλήματα, με τους ίδιους όρους για όλους.!

Με εκτίμηση το ΔΣ Άθληση!»

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Άθληση διαφήμισε το άθλημα και εκπροσώπησε επάξια τη Λέσβο στις εθνικές κατηγορίες για τέσσερα χρόνια, προσφέροντας στο φίλαθλο κοινό, μοναδικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο το επιτελείο, τη διοίκηση και τους αθλητές. 

Τα σετ:

15-25, 10-25, 12-25

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey