Έβγαλε την υποχρέωση στην Κρήτη

10/04/2016 - 11:08 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2016 - 13:22

Με το στόχο της παραμονής στην Α2 των ανδρών να έχει ήδη επιτευχθεί, ο ΑΟ Μυτιλήνης ταξίδεψε στην Κρήτη για τον τυπικής διαδικασίας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, δίχως να έχει ιδιαίτερες βλέψεις ως προς το αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε την καθαρή νίκη με 3-0 σετ, έχοντας κι εκείνη "καθαρίσει" με την υπόθεση - σωτηρία, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν ανώτερη και βασίστηκε στις περισσότερες λύσεις της από τον πάγκο, μιας και ο ΑΟΜ ταξίδεψε στην Κρήτη με μόλις μία εξάδα και δίχως τον προπονητή του Σωκράτη Γιακουμή, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Το πρώτο σετ κατέληξε στον ΟΦΗ με 25-16, ενώ στο δεύτερο αν και ο ΑΟΜ το πάλεψε περισσότερο, υπήρξε παρόμοια κατάληξη με 25-19. Το τρίτο ήταν και το τελευταίο της αναμέτρησης, με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 25-16 και 3-0 σετ, φτάνοντας έτσι στη νίκη που τον φέρνει στους 19 πόντους, προσπερνώντας την ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία έμεινε στους 17 βαθμούς, συγκομιδή όμως ικανή για να της εξασφαλίσει την παραμονή στην Α2 και τη νέα σεζόν. Αντίθετα, η Πολιτεία είναι εκείνη που θα παλέψει μέσα από τα μπαράζ για μια θέση στο νέο πρωτάθλημα και της νέας περιόδου, ενώ ο Πανελλήνιος ως ουραγός υποβιβάζεται στο τοπικό.

Απομένει μία ακόμα αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 των ανδρών, στον 1ο Όμιλο, με τον ΑΟ Μυτιλήνης να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις κόντρα στη Ροδίων Άθλησις, που με νίκη το απόγευμα κόντρα στον Μίλωνα ή ακόμα και με ήττα στο tie-break εξασφαλίζει την άνοδό της στην Α1 κατηγορία!

Το Φύλλο Αγώνα

ΟΦΗ - ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 3-0 (25-16, 25-19, 25-16)

ΟΦΗ (Ζλατιλίδης): Παπαδάκης, Αυτζίογλου, Περπινάκης, Δρουγκάκης, Τζαγκαρούλης, Γεωργάς, Κοσκινάς (λ) / Μουτάφης, Μαγρικλής
AO ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (-): Δουλαβέρης, Μαλαματίνας, Μόκαλης, Παπασταύρου, Φύτρος, Σωτηράκης

 Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey