Στον Ερμογένη Ξάνθης ο Βογιατζής

24/11/2018 - 20:31

Νέο βήμα στις εθνικές κατηγορίες του βόλεϊ για τον Μυτιληνιό αθλητή Στρατή Βογιατζή, που αγωνίζεται τη φετινή χρονιά στον Ερμογένη Ξάνθης, στη Β' Εθνική.

Ο ταλαντούχος κεντρικός συνδυάζει  στη Θράκη σπουδές και βόλεϊ, αφού είναι και φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Έτσι λοιπόν, μετά από την περσινή χρονιά που πήρε αγωνιστικές παραστάσεις στον ΦΟ Καμποχώρων Χίου, φέτος ενισχύει τους Ξανθιώτες.

Μάλιστα αγωνίζεται ως βασικός κεντρικός, με την ομάδα του να οδηγεί τη βαθμολογική κούρσα στον όμιλο, με διαφορά 3 πόντων από τους διώκτες τους. Ο Ερμογένης Ξάνθης αντιμετωπίζει στο πρωτάθλημα τον Έβρο, τον ΑΟ Ορεστιάδα, τον ΑΟ Καβάλας, τη ΓΕ Αλεξανδρούπολης και την Ελπίδα Σερρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στρατής Βογιατζής, αδερφός της Έρης και της Μένης Βογιατζή που επίσης έκαναν σπουδαία καριέρα στις εθνικές κατηγορίες του βόλεϊ, ανήκε στον Ερμή Παμφίλων, την πρώτη ομάδα στο νησί μας που διατηρεί συνεχόμενα την τελευταία δεκαετία παιδικό τμήμα. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει και σε διακλιμακιακό πρωτάθλημα, καθώς επίσης σε προπονήσεις των προεθνικών ομάδων τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ερμογένης ενδιαφέρθηκε και πέρυσι για την απόκτησή του, κάτι που δεν ευοδώθηκε, σε μια σεζόν που η ομάδα της Ξάνθης έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο στην Α2 Κατηγορία. Στόχο, που άπαντες ευελπιστούν να πετύχουν φέτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey