Στον Ελπιδοφόρο ο Παυλής!

31/01/2011 - 14:52 Τελευταία τροποποίηση στις 31/01/2011 - 15:08

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη από χθες το βράδυ, ο Μιχάλης Παυλής τελικά είπε το "ναι" στους ανθρώπους του Ελπιδοφόρου πριν από λίγη ώρα και η μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή που έχει γίνει για τα δεδομένα του Περιφερειακού, είναι γεγονός!

Ο Μυτιληνιός πρώην άσσος της ΑΕΚ, θέλοντας να επανέλθει με τον καλύτερο και πιο ομαλό τρόπο, από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισε να συνεχίσει στην ομάδα της Κηφησιάς, στο χαμηλό περιφερειακό πρωτάθλημα, για έξι μήνες. Ο Παυλής μιλώντας στο sportlesvos.gr τόνισε πως είχε προτάσεις τόσο από τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και από τη Λάρισα, αλλά εξήγησε πως προτίμησε να παίξει σε μία χαμηλή κατηγορία για να επανέλθει δριμύτερος το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο Παυλής μάλιστα διέψευσε πως υπήρξε ποτέ επαφή με την ΑΕΛΚ, αφού πολλά σενάρια την περίοδο των Χριστουγέννων να έφερναν ως τον ιδανικό για να ηγηθεί της επίθεσης της Καλλονής.

Ο Παυλής να σημειώσουμε πως με τη μεταγραφή του αυτή, θα παίξει και κόντρα στον Αιολικό, αλλά όχι σε λεσβιακό έδαφος δυστυχώς, καθώς το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ομάδας από την Κηφισιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey