Παραμένουν ίδιοι πιθανότατα οι όμιλοι των μπαράζ

28/03/2013 - 17:08

EPO_Sarris_kamera1Έντονα ηλεκτρισμένη αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στην επερχόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (29/3), αφού τα μέλη του ΔΣ θα πάρουν στα χέρια τους την εισήγηση της Επιτροπής της Δ' Εθνικής για τον καταρτισμό των ομίλων στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στη νέα Γ' Εθνική.

Είναι γνωστό ότι από τις τοπικές ποδοσφαιρικές Ενώσεις θα καταρτιστούν όμιλοι και οι 14 πρώτες ομάδες, μέσα από τους αγώνες μπαράζ, θα ανέβουν στη νέα κατηγορία, που θα δημιουργηθεί από τη συγχώνευση Γ' και Δ' Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας "stoplekto.gr", οι αλλαγές σε σχέση με τον περσινό καταρτισμό των ομίλων θα είναι περιορισμένες, γεγονός που οδηγεί κάποιον στο συμπέρασμα ότι η ΕΠΣ Αθηνών και η ΕΠΣ Πειραιά θα συγκρουστούν και πάλι μεταξύ τους για μια θέση στη Γ' Εθνική.

Στην περίπτωση αυτή οι αντιδράσεις αναμένεται να είναι σφοδρές και οι φωνές είναι πιθανό να ακούγονται μέχρι έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, καθώς Αθήνα και Πειραιάς ως δύο από τις πιο ιστορικές Ενώσεις της χώρας, διεκδικούν ευνοϊκότερη μεταχείριση των ομάδων τους. Προ ημερών μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης είχε καταθέσει τις προτάσεις του αναφορικά με τα κριτήρια που θεωρούσε ο ίδιος ως πιο δίκαια, για τον καταρτισμό των ομίλων.

Στην ΕΠΟ πάντως δείχνουν να μη... συγκινούνται με τις απόψεις του κ. Μπρατσόλη, τονίζοντας πως δεν μπορεί να εξασφαλιστεί «προνομιακή» μεταχείριση σε Αθήνα και Πειραιά, καθώς στην περίπτωση αυτή αδικούνται κατάφορα οι πρωταθλήτριες ομάδες των άλλων ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Λέσβου τοποθέτηκε σε ειδικό όμιλο μαζί με τους πρωταθλητές ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ΕΠΣ Κυκλάδων και ΕΠΣ Δωδεκανήσων.

(Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey