Μπιτσαξής: "Το ταμείον είναι μείον"

04/03/2011 - 14:15 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2011 - 14:45

Με την... πλάτη στον τοίχο και λίγο πριν το τέλμα βρίσκονται τα σωματεία της Δ' Εθνικής, μετά τη σημερινή άκαρπη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των ομίλων με τον Πάνο Μπιτσαξή. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού άκουσε ιδίοις ώτοις τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος και, βέβαια, οι ιθύνοντές τους, ωστόσο υπογράμμισε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή "το ταμείον είναι μείον".

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν υπάρχουν χρήματα προκειμένου να μοιραστούν στους συλλόγους της Δ' Εθνικής, ενώ επικαλέστηκε το γενικότερο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος για να ισχυροποιήσει τη θέση του. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι τα σωματεία να συνεχίζουν να πορεύονται πλήρως αβοήθητα και, παράλληλα, να μην βλέπουν προοπτική στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της Πολιτείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πάνος Μπιτσαξής ενημέρωσε την Επιτροπή των ατόμων που εκπροσώπησαν τα σωματεία της Δ' Εθνικής, πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ, ώστε να πετύχει την αναδιανομή της "πίτας" με ευνοϊκότερους όρους προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, συγκριτικά με αυτά των επαγγελματικών κατηγοριών. Παρ' όλα αυτά, η όποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν πρόκειται να έρθει πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, γεγονός που αφήνει ανικανοποίητους τους παράγοντες των ομάδων.

Οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής δήλωναν "σφόδρα απογοητευμένοι" από το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Πάνο Μπιτσαξή, υποστηρίζοντας ότι "ή θα παραιτούνται ένα-ένα τα σωματεία ή θα προχωρήσουμε όλοι σε γενική αποχή".

Πηγή: periferiako.com (Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θεοδώρου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey