Πιλάβιος: "Θα... Θα... Θα..."

04/03/2011 - 14:45 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2011 - 15:00

Μπορεί η σημερινή συνάντηση με τον Πάνο Μπιτσαξή να μην είχε ευτυχή κατάληξη για τους εκπροσώπους των σωματείων της Δ' Εθνικής, όμως δεν το βάζουν κάτω, προαναγγέλοντας επαφή και με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. Η συνάντηση αυτή της συντονιστικής επιτροπής έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος παραχώρησε πριν από λίγο δηλώσεις στην ιστοσελίδα periferiako.com, τονίζοντας: "Το πρόβλημα που υπάρχει μάς απασχολεί όλους. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο, με τον οποίο θα βοηθήσουμε τα σωματεία. Γνωρίζετε, ότι η οικονομική κατάσταση της ΕΠΟ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή", για να συμπληρώσει σχετικά με τη συνάντηση της προσεχούς Τετάρτης: "Στόχος μας είναι να ακούσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και να συζητήσουμε για τους τρόπους με τους οποίους θα βρεθούν λύσεις μέχρι τον Ιούνιο".

Σε ερώτημα του συνάδελφου δημοσιογράφου Δημήτρη Θεοδώρου, ο οποίος επιμελήθηκε και το ρεπορτάζ, για το αν υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις απαλλαγής των σωματείων από μέρους των εξόδων τους (π.χ. δαπάνες για διαιτησία, παρατηρητές), ο Σοφοκλής Πιλάβιος ξεκαθάρισε: "Δεν μπορώ να πάρω καμία απόφαση από μόνος μου! Θα συζητήσουμε πρώτα με τα σωματεία, θα ακούσουμε τα αιτήματά τους και μετά, οι όποιες προτάσεις θα κατατεθούν στο επόμενο συμβούλιο της ΕΠΟ".

Την ίδια ώρα, η Πειθαρχική της ΕΠΟ συνεχίζει να επιβάλλει εξοντωτικές χρηματικές ποινές, λαμβάνοντας υπόψη της πρόχειρες εκθέσεις των διαιτητών, που πρώτα σα θύματα τρώνε ξύλο μέσα στο γήπεδο και εν συνεχεία πιέζονται ψυχολογικά με κάθε τρόπο, από τους θύτες  των εκάστοτε επεισοδίων, για να "μαγειρέψουν" τα γεγονότα στο Φύλλο Αγώνα, σε μια προσπάθεια να αποχωρήσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα από τα γήπεδα-κολαστήρια,  "μαγειρεύοντας" έτσι και τις ίδιες τις (επερχόμενες) ποινές της ΕΠΟ. Ελλάς το μεγαλείο σου! 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey