Για τη φανέλα, η Μικρασιατική!

11/08/2011 - 16:34 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2011 - 16:40

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι παίκτες της νεοφώτιστης Μικρασιατικής Χίου, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής (αντίπαλος του Αιολικού στον 9ο όμιλο) και να μην... ξεμείνει στο τοπικό, όπως προγραμμάτιζε η διοίκηση, λόγω των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων.

Οι εναπομείναντες στο ρόστερ ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας έβαλαν... γκολ στις καθυστερήσεις, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τη φανέλα και την όρεξή τους να γνωρίσουν την κατηγορία και να παίξουν κόντρα σε καλύτερους αντιπάλους. Με επικεφαλής τον αρχηγό Θοδωρή Παλαιολόγο συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Λεωνίδα Ροδίτη το απόγευμα της Τρίτης και του ανακοίνωσαν ότι προτίθενται να αγωνιστούν ακόμη και χωρίς οικονομικές απολαβές στη Δ' Εθνική.

«Εμείς δεν παίζουμε στο τοπικό» είπαν στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, σημειώνοντάς του ότι ζητάνε να γίνει μια ύστατη προσπάθεια για να κατέβει η ομάδα. «Η υπόθεση της Δ' Εθνικής είναι στα χέρια σας» απάντησε ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Χίου στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν και μπλοκ διαρκείας με σκοπό να τα διανείμουν από γωνιά σε γωνιά στο νησί για να ενισχυθεί η ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από τον κ. Ροδίτη να ανακαλέσει την παραίτησή του και έτσι προγραμματίστηκε νέο ΔΣ (για χθες το βράδυ) για να καθοριστούν εκ νέου αρμοδιότητες και να αρχίσει ένας αγώνας δρόμου, ώστε να συγκεντρωθούν τα έγγραφα που χρειάζονται για τη δήλωση συμμετοχής. Τα θέματα, όμως, για τα οποία πρέπει να κινηθούν στην ομάδα είναι πολλά, αφού ο χρόνος αρχίζει και μετράει αντίστροφα.

Αρχικά πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα προπονητή, αφού ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης πριν από λίγες ημέρες υπέβαλε την παραίτησή του. Αναμένεται να υπάρξει εκ νέου ραντεβού της διοίκησης μαζί του, με σκοπό να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση. Από εκεί και πέρα, είναι το σημαντικό κομμάτι του έμψυχου δυναμικού, αφού η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση με 12 ακόμη παίκτες για να μπορέσει να βγάλει το «μαραθώνιο» της Δ' Εθνικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey