Οδεύει προς 8ο όμιλο το Καρλόβασι!

20/08/2011 - 10:28

Στον καταρτισμό των ομίλων που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, ορισμένοι θα παρατήρησαν ότι η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής τοποθέτησε στον ίδιο όμιλο (9ο) τη Μικρασιατική Χίου και το Καρλόβασι Σάμου.

Πρόκειται για μία εσφαλμένη ενέργεια, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν τα μέλη της Επιτροπής και αναμένεται να τη διορθώσουν. Κατά την πολιτική που ασκείται τα τελευταία τρία χρόνια με τη μεταφορά των νησιών από τον 8ο στον 9ο όμιλο και αντίστροφα, οι δύο πρωταθλήτριες θα έπρεπε να συμπεριληφθούν σε διαφορετικούς ομίλους.

Τη σεζόν 2009-2010, το Καρλόβασι Σάμου είχε συμμετάσχει στον 8ο όμιλο και η -τότε πρωταθλήτρια Χίου- Δάφνη Δαφνώνα στον 9ο όμιλο. Την περσινή χρονιά ουδεμία πρωταθλήτρια από τα δύο νησιά έλαβε μέρος στη Δ' Εθνική. Σε περίπτωση που κρίνουν τα μέλη της Επιτροπής ότι οι δύο Ενώσεις έχασαν τη... σειρά τους, τότε το Καρλόβασι πρέπει να αγωνιστεί εκ νέου στον 8ο όμιλο και η Μικρασιατική στον 9ο.

Οπως και να 'χει, η συνύπαρξη των δύο σωματείων στον ίδιο όμιλο δεν έχει λογική και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται η ομάδα της Σάμου να μεταφερθεί στον όμιλο των Αθηνών. Πάντοτε φυσικά υπάρχουν οι εκκρεμότητες ομάδων που έχουν τιμωρηθεί από ανώτερες κατηγορίες και δεν αποκλείεται να επιδιώξουν υποβιβασμό στη Δ' Εθνική για να εξαλειφθούν χρηματικά πρόστιμα και ποινές.

Χωρίς το Καρλόβασι, ο 9ος όμιλος όπου συμμετέχει ο Αιολικός, διαμορφώνεται ως εξής:

1. Τριγλία Ραφήνας (ΕΠΣΑΝΑ)
2. Κερατσίνι (ΕΠΣ Πειραιά)
3. Αήττητος Σπάτων (ΕΠΣΑΝΑ)
4. Κορωπί (ΕΠΣΑΝΑ)
5. Ολυμπιακός Λαυρίου (ΕΠΣΑΝΑ)
6. Ατρόμητος Πειραιά (ΕΠΣ Πειραιά)
7. Αχαρναϊκός (ΕΠΣΑΝΑ)
8. Ελλάς Ποντίων (ΕΠΣ Πειραιά)
9. Ολυμπιάδα (ΕΠΣ Πειραιά)
10. Αστέρας Βάρης (ΕΠΣΑΝΑ)
11. ΑΙΟΛΙΚΟΣ (ΕΠΣ Λέσβου)
12. Μικρασιατική Χίου (ΕΠΣ Χίου)
13. Αίας Σαλαμίνας (ΕΠΣ Πειραιά)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey