Κατέθεσαν παράβολα Εθνικός και Ιωνικός

11/10/2011 - 12:38

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της περιόδου 2011-12 μπαίνει στην τελική ευθεία προετοιμασίας του εν όψει της πρεμιέρας, που θα πραγματοποιηθεί σύντομα και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι προγραμματισμένη για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη, μετά την παρέλαση.

Η προθεσμία που είχε επισήμως δώσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ στις ομάδες, ώστε αυτές να δηλώσουν συμμετοχή, έληξε και οι εκκρεμότητες σε ότι αφορά τις ομάδες, τα έγγραφα και τα παράβολα έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί και ο τελικός καταρτισμός των 10 ομίλων στην κατηγορία, με τον Αιολικό όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό να τοποθετείται στον 9ο όμιλο, που περιλαμβάνει ομάδες από τις Ενώσεις Πειραιά, Ανατολικής Αττικής, Λέσβου και Χίου.

Από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν λόγω των στημένων αγώνων και το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο ο Ιωνικός όσο και ο Εθνικός δήλώσαν συμμετοχή στο Περιφερειακό και θα τοποθετηθούν στον 9ο όμιλο, αποτελώντας αντιπάλους του Αιολικού. Μαζί τους φυσικά έχει προστεθεί από καιρό ο Αίαντας Σαλαμίνας, που υποβιβάστηκε επίσης στην άλλοτε Δ' Εθνική.

Ο 9ος όμιλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Αήττητος Σπάτων
Αίας Σαλαμίνας
Ατρόμητος
Αστέρας Βάρης
Αχαρναϊκός
Εθνικός Πειραιά
Ελλάς Ποντίων
Ιωνικός
Κερατσίνι
Κορωπί
Μικρασιατική Χίου
Ολυμπιάδα Κερατσινίου
Ολυμπιακός Λαυρίου
Τριγλία Ραφήνας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey