"Μπλόκο" στις κληρώσεις!

14/10/2011 - 10:04

Αποφασισμένες να το... φτάσουν μέχρι τέλους είναι οι δευτεραθλήτριες ομάδες του Περιφερειακού και οι Ενώσεις στις οποίες ανήκουν, αναφορικά με το αίτημα που έχει κατατεθεί για άνοδό τους στη Football League 2.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι oi ΕΠΣ Μακεδονίας, Αθηνών και Ηλείας, όπως και δύο ακόμη σύλλογοι, Θεσπρωτός και Τριγλία Ραφήνας, φέρεται να έχουν στείλει αίτημα προς την ΕΠΟ με το οποίο ζητούν να μη διεξαχθούν οι κληρώσεις στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, έως ότου δικαιωθούν από το Τακτικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας.

Αν και το αίτημα των δευτεραθλητριών των δέκα ομίλων του περσινού πρωταθλήματος για συμμετοχή τους στη Football League 2 τέθηκε επί τάπητος κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, αυτό που προκύπτει σα συμπέρασμα είναι ότι θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να υλοποιηθεί αυτό το ενδεχόμενο από το ΔΣ της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες που πιέζουν για άνοδο, θα λάβουν μέρος κανονικά στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ζητήσουν δικαίωση στα πολιτικά δικαστήρια, δεν αποκλείεται να τιμωρηθούν με υποβιβασμό στις τοπικές κατηγορίες των κατά τόπους ΕΠΣ. Αυτό που τονίζουν τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος είναι πως υπάρχει απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ, η οποία αναφέρει ότι οι δευτεραθλήτριες δεν μπορούν να προβιβαστούν κατηγορία.

Το όλο θέμα που έχει προκύψει βέβαια καθυστερεί τη διεξαγωγή των κληρώσεων και κατ' επέκταση τη σέντρα του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να διανύουν ήδη τον τρίτο μήνα προετοιμασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2011-12.

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θεοδώρου, periferiako.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey