"Φαβορί για το πρωτάθλημα ο Αιολικός"

13/01/2012 - 11:07 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2012 - 12:27

Με τη διαπίστωση ότι ο Αιολικός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έφυγε από τη Μυτιλήνη ο προπονητής του Ατρομήτου Πειραιά, που παρά ταύτα απέσπασε σημαντικό βαθμό μέσα στoν Ταρλά την περασμένη Κυριακή.

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος λοιπόν μιλώντας στον τοπικό Τύπο για το δικό μας όμιλο του Περιφερειακού και έχοντας μία πρώτη εικόνα για τη δυναμικότητα των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο, τόνισε:

«Πράγματι ο Αιολικός διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο ίσως το καλύτερο στην κατηγορία και απ΄ ότι είδα ενισχύεται με καλά ονόματα που θα τον βοηθήσουν πολύ.

Ζώνας, Μουρατίδης και Αθανασόπουλος, είναι έμπειροι παίκτες για την κατηγορία αυτή και με τους παλιούς συνθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος που αποσπάσαμε βαθμό μέσα σε μία τέτοια έδρα.».

Ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε όμως και για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό Λαυρίου και Αιολικό. «Το παιχνίδι στο Λαύριο θα είναι κομβικής σημασίας γιατί οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι αυτό θα θέλουν να νικήσουν για να αποσπαστούν περισσότερο. Ο Αιολικός όμως μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει αυτό που θέλει. Το πρωτάθλημα βέβαια έχει ακόμη πολύ δρόμο και όταν κι αν γίνει την Κυριακή δεν κρίνεται από ένα αποτέλεσμα, όπως αυτό στο Λαύριο…».


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey