Η... σιωπηλή διαμαρτυρία και τα μηνύματα!

By Δεκεμβρίου 02, 2015

Την κυριακάτικη αναμέτρηση του Αιολικού με την Ένωση Ερμιονίδας μπορεί να την παρακολούθησε λιγοστός κόσμος, ωστόσο πολλοί φρόντισαν με τη συμπεριφορά τους να εκφράσουν την απογοήτευση αλλά και τη δυσαρέσκειά τους για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, με Καλαμάτα, Λουτράκι και Παναργειακό.

Για πρώτη φορά φέτος, οι οργανωμένοι φίλοι του Αιολικού από το Σύνδεσμο της Μυτιλήνης δεν παραβρέθηκαν μαζικά στις εξέδρες, ενώ όχι μόνο δεν κρέμασαν κάποιο πανό στα κάγκελα του Σταδίου "Κ. Κεντέρης", αλλά δεν φώναξαν ούτε κάποιο σύνθημα όλοι μαζί, δυσαρεστημένοι προφανώς από τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μέσα στο Νοέμβριο.

Στην απέναντι μεριά ωστόσο, η "Θύρα Ντουβάρ" φρόντισε να στείλει τα δικά της μηνύματα, που όπως και στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη είχαν αποδέκτες τους υπόλοιπους φιλάθλους του Αιολικού! Κρέμασε λοιπόν ένα μεγάλο πανό, το οποίο είχε τοποθετηθεί με πρόσωπο προς την κεντρική εξέδρα, πετώντας... σπόντες προς εκείνους που δεν είναι... αγνοί Αιολικοί και αρέσκονται στην... τσάμπα κριτική!

Είναι εμφανές, πως όσο η ομάδα θα βρίσκεται μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο καθένας θα βγάζει τις... πικρίες του, επιλέγοντας ή δημιουργώντας (ακόμα χειρότερα) "στρατόπεδα"! Όμως εκείνο που θα πρέπει να αντιληφθούν και οι μεν και οι δε, είναι πως ο Αιολικός παραμένει ενιαίος και αδιαίρετος, ενώ η όποια κριτική από τη μεριά των φιλάθλων προς τους ποδοσφαιριστές ή τη διοίκηση φαντάζει πάντοτε καλοπροαίρετη. Εδώ που τα λέμε, είναι και μια υγιής κατάσταση, που τη συναντά κανείς πλέον μονάχα σε ομάδες με ιστορία και κόσμο! Οι υπόλοιπες εξάλλου δε διαθέτουν στις τάξεις τους φιλάθλους, αλλά υποτακτικούς... Τι προτιμάτε;

 Το πανό που πρωτοεμφανίστηκε στο φιλικό ματς με τον Άρη, από τη "Θύρα Ντουβάρ"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey