Πρεμιέρα με ήττα στην Τρίπολη

20/10/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 12:49


Ξεκίνημα στο πρωτάθλημα των Κ15 της Super League, με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛΚ να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-3.

Το συγκρότημα του Κώστα Χατζέλλη, αποτελούμενη από παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, άφησε θετικές εντυπώσεις και σίγουρα παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερο.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε τον τρόπο να σκοράρει, αρχικά με τον Καφετζή στο 24ο λεπτό και εν συνεχεία με τον Τερεζίου στο 54’ και στο 67’.

O προπονητής της ΑΕΛΚ Κ15 Κώστας Χατζέλλης επεσήμανε σε δηλώσεις του στο aelk.gr: «Κάναμε το πρώτο μας παιχνίδι και είχαμε στην αρχή τουλάχιστον πάρα πολύ άγχος, κάτι που είναι φυσιολογικό, καθώς τα παιδιά αυτά από τις ακαδημίες βρέθηκαν να παίζουν σε επίπεδο Super League. Πρωτόγνωρη σίγουρα η εμπειρία απέναντι σε έναν πολύ καλοδουλεμένο αντίπαλο, όπως ο Αστέρας Τρίπολης, με παιδιά που δουλεύουν μαζί τα δύο τελευταία χρόνια περίπου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Προσπαθήσαμε πολύ. Τα παιδιά είχαν θέληση και πάθος για να χτυπήσουν το παιχνίδι. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Συνεχίζουμε..»

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛΚ Κ15:
Κίστα, Σαντορινιός, Χονδρός, Παπαγιαννάκης, Τσακίρης Κ., Δρακούλης (78’ Καποδίστριας), Μακρυπούλιας (66’ Γεραγωτέλλης), Τηνιακός, Παρέλης (12’ Καρατσομπανάκης), Παλαμούτσης (64’ Γιαννακός), Σαλιάρης (78’ Γλιγλής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πετινάτος, Αληνίσης, Καφετζής (30’ Πολυμενάκος), Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Γλέζος (72’ Παρασκευόπουλος), Φωτόπουλος, Κανελόπουλος, Μπασιώτης, Ρούνης (64’ Τσέκος), Τερεζίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey