Ήττα στην Κατερίνη με 2-1

04/01/2012 - 21:06 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2012 - 11:21

Αν και αγωνιζόταν με μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια τερματίζει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ Καλλονής K20 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα της κόντρα στον Πιερικό, παρά την ήττα με σκορ 2-1, στη δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα νέων της Football League.

Η ομάδα της Κατερίνης άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό (1-0), όμως η απάντηση της ΑΕΛΚ Κ20 ήρθε γρήγορα, αφού έξι λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 μετά από κεφαλιά του Γιώργου Σαμπάνη. Η ομάδα της Καλλονής διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στο Μάκη Σαμπάνη (30') που δε δόθηκε, ενώ στο 38' σημείωσε γκολ με τον ίδιο παίκτη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 50ο λεπτό, ο Πιερικός σε μια φάση από το πουθενά, έκανε το 2-1, αφού πρώτα μέσα στην περιοχή έγιναν πολλές κόντρες και υπήρξε σύγχυση. Στη συνέχεια η ΑΕΛΚ Κ20 συνέχιζε να παίζει στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο, χωρίς όμως και να έχει την υπεροχή.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Τρακέλλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ΑΕΛΚ Κ20 δεν πτοήθηκε και στο 65ο λεπτό, ο Διακορώνας σέντραρε προς τον Μάκη Σαμπάνη, που με σουτ στην κίνηση σκόραρε, για να το ακυρώσει εν συνεχίεα ο διαιτητής ξανά ως οφ σάιντ. Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά είχε και δοκάρι προς το τέλος της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ έμειναν με την πίκρα και τα πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά τουλάχιστον η ομάδα άφησε ενθαρρυντικά σημάδια για τη συνέχεια. Η αποστολή της ΑΕΛΚ Κ20 θα φτάσει αύριο στην Μυτιλήνη αεροπορικώς.

ΑΕΛ Καλλονής: Γόμος, Τριλιανός (78' Πιπεράς), Σταυρινός, Γ. Σαμπάνης, Πρωτούλης (75' Ευαγγελιδάκης), Γιουκαρίς, Μ. Σαμπάνης, Διακορώνας, Λίμα (81' Τριανταφύλλου), Τρακέλλης, Κίστα

(Πηγή: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey