Καρτάλης: "Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές"

23/04/2013 - 11:26 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2013 - 11:30

Mixalakis_Kartalis_Tarlas_2013O Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος νέων της Football League, μοίρασε συγχαρητήρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΑΕΛΚ Κ20.

Συγκεκριμένα, ο Προκόπης Καρτάλης ανέφερε: «Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Κ20 για την επιτυχία τους. Ξέρω πως είναι πολύ σημαντικό γι' αυτά τα παιδιά να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη και γι' αυτό προσπαθούμε όλοι εμείς στην ΑΕΛΚ και περισσότερο ο Πρόεδρος.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον προπονητή Δημήτρη Γαβαλά και όλο το τεχνικό επιτελείο γιατί κατάφεραν μέσα σε δύο χρόνια να κάνουν την ΑΕΛΚ Κ20 ανταγωνιστική, να δώσουν στα παιδιά όραμα και να τους θέσουν στόχους. Και αυτό σε αυτή την ηλικία είναι σημαντικό να βλέπεις ότι το πετυχαίνεις. Δεν έχω να πω κάτι άλλο σε αυτή τη φάση. Τα τμήματα υποδομών είναι και θα συνεχίσουν να είναι προτεραιότητά μας. Συγχαρητήρια και πάλι στην Κ20 και του χρόνου πιο ψηλά.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey