Εμφατική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα Κ20

02/09/2013 - 20:36

AELK_K20_PAS_Giannina3-0Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ΑΕΛΚ Κ20, επικράτησε χθες στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 3-0 και πανηγύρισε έτσι τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα νέων της Super League.

H ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά δε συνάντησε πολλά περιθώρια αντίστασης, μετουσιώνοντας από το 16ο λεπτό την υπεροχή της σε γκολ με σκόρερ τον Λάμπρο Ζωάννου, που σούταρε έξω από την περιχοή. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 29' κέρδισαν πέναλτι, όμως αστόχησαν και οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η διαφορά των Καλλονιατών σε φυσική κατάσταση, τρεξίματα και δυνάμεις ήταν χαρακτηριστική έναντι των Γιαννιωτών. Η ΑΕΛΚ Κ20 είχε δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Σοφιάνη (75') και του Μπράκουλα (84'). Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, η ΑΕΛΚ Κ20 πέτυχε το 2-0, όταν ο Μπουρούς έδωσε ασίστ στον Σοφιάνη και εκείνος με ψυχριαμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ για δεύτερη φορά. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, η ομάδα της Καλλονής έκανε και το 3-0, ξανά με τον Σοφιάνη, αυτή τη φορά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζωάννου, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ΑΕΛΚ Κ20.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛΚ Κ20: Γόμος, Καραμπάς, Μαγγανάς (38' Μπουρούς), Γιαζιτζόγλου, Γιουκαρής, Σπ. Πιπεράς, Ζωάννου, Κροτσίδας (63' Μπράκουλα), Κίστα (68' Μούτσα), Σοφιάνης, Ευαγγελιδάκης

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20: Καλιοφούκας, Μουσκάϊ, Φίλιος, Τάχιας, Αλεξίου (52' Φράγκος), Πανταζής, Πότσης, Καμποσιώρης (86' Τζιάλλιας),  Παπαρούνας, Χαρίσης, Βασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey