Ήττα του Αετού στην Ελευσίνα

16/05/2021 - 15:42 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2021 - 23:11

Με σκορ 3-1 και νίκη του Πανελευσινιακού επί του Αετού Λουτρών ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 9ης Αγωνιστικής για τον 8ο Όμιλο στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα των Διονυσάτου-Τσίγκα πλήρωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι τα λάθη της, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. 

Παρά την υπεροχή του Αετού, οι γηπεδούχοι πήγαν με το υπέρ τους 1-0 στα αποδυτήρια, αφού προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45'+2') με τον Σέκουμπα. Ωστόσο, η ομάδα των Λουτρών ισοφάρισε με την επανέναρξη χάρη σε γκολ του Τριλιανού (47').

Όμως στο 57' η ομάδα της Λέσβου έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τοπάλι και εν συνεχεία το έργο της έγινε πολύ δύσκολο. Το 2-1 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 86' με το ίδιο παίκτη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ανεπανάληπτο "ψαλιδάκι", ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τον Κακοσίμο στο 90'+4'.

Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει απειλητικά, αφού ο Αετός θα χρειαστεί να κάνει διπλή υπέρβαση στα εναπομείναντα παιχνίδια, ζητώντας και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλιγγίνης, Μιχαήλος (16' Ατματσίδης), Σταγάκης, Οικονομόπουλος, Σεμερτζάκης, Μπούσης, Αρβανιτάκης (84' Μαζιώτης), Λάμπρου, Σεκούμπα, Μακρίδης (84' Μπουρντένης), Τούσης (53' Κακοσίμος) 

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ (Tσίγκας-Διονυσάτος): Kάμπερ, Τοπάλι, Δρακούλης, Τριλιανός, Κριπιντίρης, Χρυσάφης (86' Μιχαλάκης), Τσομπανέλλης (68' Μουτζούρης), Πετρουζέλλης, Πολύζος (56' Διμπαμπής), Σεφουλάι (86' Παπαδόπουλος), Βλαστέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey