Η οικογένεια Νούσια στα... δύο!

25/10/2014 - 13:23

Nousia_Lina_Apostolia_slΟ αυριανός αγώνας του Olive Press Παγγεραγωτικού στην Αθήνα, με αντίπαλο τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, εκτός από ένα ματς σπουδαίας σημασίας -όπως όλα άλλωστε στο ξεκίνημα της Α2- διαθέτει μια έξτρα σημαντικότητα και για έναν ακόμα λόγο...

Η Λίνα Νούσια, η ακραία αθλήτρια της ομάδας της Λέσβου, θα τεθεί αντιμέτωπη με την αδερφή της, Αποστολία Νούσια, που πήρε φέτος μεταγραφή στο σύλλογο του Αγίου Δημητρίου, μετά από δύο χρόνια παραμονής στον Παναθηναϊκό.

Γεννημένη το 1989 η Λίνα, ήρθε στη Μυτιλήνη το 2008 για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παγγεραγωτικού, διεκδικώντας με αξιώσεις τρεις φορές την άνοδο της ομάδας στην Α2, μέχρι που τα κατάφερε πέρυσι μαζί με τις συναθλήτριές της και πλέον γεύονται τους καρπούς της επιτυχίας τους. Η Αποστολία, δύο χρόνια μικρότερη, σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αγωνίστηκε στο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό από το 2009 έως το 2012, μεταγράφηκε στο "τριφύλλι" και μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν μετακόμισε στον Άγιο Δημήτριο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Αποστολία θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα και στο ρόστερ του Παγγεραγωτικού φέτος, αφού η ομάδα της Γέρας την προσέγγισε το καλοκαίρι. Ωστόσο, προσωπικοί λόγοι ήταν αυτοί που την κράτησαν στην Αθήνα.

Λίνα και Αποστολία Νούσια θα βρεθούν λοιπόν αύριο στις 12 το μεσημέρι αντίπαλες μέσα στο τερέν, ωστόσο θα έχουν να πουν σίγουρα πολλά, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα. Ή μήπως και κατά τη διάρκεια;

Λίνα Νούσια

Nousia_Lina3vertNousia_Lina1vertNousia_Lina2vert

Αποστολία Νούσια

Nousia_Apostolia2vertNousia_Apostolia3vertNousia_Apostolia1vert

,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey