...τρίζουν καρέκλες στη Γέρα!

15/01/2011 - 22:53

Η νέα ήττα της Electronet Γέρας, αυτή τη φορά από τον Εργοτέλη στην Κρήτη, έκτη συνολικά στα τελευταία επτά ματς του πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική κατηγορία, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του Προέδρου Βασίλη Ανδριώτη, ο οποίος -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportlesvos.gr- είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο μπασκετικό τμήμα.

Ο Πρόεδρος, που τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε επαφή και με τον μεγάλο χορηγό της ομάδας Βαγγέλη Προδρόμου, φέρεται να έχει στο μυαλό του ακόμα και την αλλαγή του προπονητή Στέφανου Μαρίνου. Φυσικά, κάτι τέτοιο προϋποθέτει να βρεθεί σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο νέος προπονητής που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρει την Electronet Γέρα στο δρόμο των επιτυχιών.

Όμως ο Βασίλης Ανδριώτης είναι "παλιά καραβάνα" στα γήπεδα και σίγουρα θα κάνει την προσπάθειά του, ώστε η χρονιά να κλείσει με θετικό πρόσημο. Το μόνο βέβαιο είναι, πως δε θα παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα. Ιδιαίτερα τώρα που κάποιοι στην κατηγορία άρχισαν να βγάζουν εύκολα συμπεράσματα, σχετικά με τις ομάδες - φαβορί για υποβιβασμό...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey