...μπαμ και μπουμ, οι κουμπουριές!

16/01/2011 - 12:58

Στην Καλλονή οι πρώτες μεταγραφές έχουν επαναφέρει κάπως τα χαμόγελα γύρω από την ΑΕΛΚ, μετά τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες, κάνοντας άνω-κάτω διοίκηση, προπονητή, παίκτες και φιλάθλους. Ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης έχει αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προσβλέποντας στην απ' ευθείας άνοδο στη Β' Εθνική και για το λόγο αυτό ετοιμάζει τις επόμενες ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις του.

Το sportlesvos.gr, που σας είχε ενημερώσει από τις 12/1 για τα πολλά... μπαμ που ετοιμάζει το αφεντικό της ΠΑΕ (διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ), είναι σε θέση να γνωρίζει όχι μια, αλλά δύο μεταγραφικές "βόμβες" που έχει στα σκαριά η ΑΕΛΚ, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες να κάνουν λόγο για απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό σκέλος και τη χρονικη διάρκεια των συμβολαίων. Αυτό που απομένει, είναι να ολοκληρωθούν και τυπικά οι αποδεσμεύεσεις από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν τώρα οι δύο ποδοσφαιριστές, που έχουν μακρά καριέρα στα ελληνικά πρωταθλήματα. Οι επίσημες ανακοινώσεις είναι βέβαιο πως θα σκορπίσουν αέρα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων, απομακρύνοντας πάνω από το Λεκανοπέδιο κάθε σύννεφο απογοήτευσης, μετά τα τελευταία διοικητικά γεγονότα.

Η ΑΕΛΚ, φιγουράροντας στην κορυφή του βορείου ομίλου της Football League 2, σε έναν όμιλο όπου οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές της ανόδου κινούνται σε ρηχά νερά μεταγραφικά, θέλει -αλλά το κυριότερο μπορεί- να γίνει η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάνοντας το όνειρο της Β' Εθνικής, πραγματικότητα!

Όπως καταλαβαίνετε, το sportlesvos.gr δεσμεύεται να μη δημοσιεύσει τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών, που θεωρούνται ήδη κατά μεγάλο ποσοστό παίκτες της ΑΕΛΚ, θέλοντας να προστατεύσει το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων. Μείνετε πάντως συντονισμένοι και διαβάστε πρώτοι, σε λιγότερο από 24 ώρες, τα μεγάλα μεταγραφικά μπαμ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey