Γιαλαμάς: "Προκλητικός ο Βουρανής"

16/01/2011 - 21:22 Τελευταία τροποποίηση στις 17/01/2011 - 14:10

Τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν στο γήπεδο του Κάτω Τρίτους και κυρίως σε ότι αφορά στον ίδιο και τα αναγραφόμενα για τη συμπεριφορά του στο φύλλο αγώνα από το διαιτητή Βουρανή, δίνει ο Λάμπρος Γιαλαμάς στο sportlesvos.gr. Συγκεκριμένα ο έμπειρος επιθετικός υποστηρίζει επικαλούμενος και μαρτυρίες συμπαικτών του, πως ο διαιτητής Βουρανής είχε... προϊδεάσει για τις εις βάρος της ΑΕΜ διαιτητικές αποφάσεις του, με τη φράση "δε θα σας δώσω τίποτα...", όταν άκουσε έναν φίλαθλο των φιλοξενούμενων να τον βρίζει από την κερκίδα.

"Δεν έδινε τα προφανή για εμάς, εκνευρίζοντάς μας, ενώ σφύριξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Αλκβιάδη...", μας είπε ενδεικτικά ο Γιαλαμάς, ισχυριζόμενος παράλληλα πως ο διαιτητής δεν κράτησε ούτε τον προβλεπόμενο χρόνο καθυστερήσεων.

Σε ότι αφορά στο επεισόδιο του ιδίου με τον Βουρανή, ο Γιαλαμάς δεν αρνήθηκε πως αντάλλαξε μαζί του αρκετά "γαλλικά" τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και μετά, αλλά διέψευσε το ότι πέταξε καρέκλα επάνω στο γραφείο του Βουρανή. "Είμαι υπεύθυνος των πράξεών μου. Δεν αρνούμαι πως δεν είχα τη συμπεριφορά που αρμόζει, αλλά επιτέλους τι θα γίνει με τέτοιου είδους διαιτησίες και κυρίως με τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές από το συγκεκριμένο διαιτητή; Εγω να τιμωρηθώ, έσφαλα. Όμως πρέπει και εκείνος πρέπει με κάποιον τρόπο..."

Πολλά παράπονα για διαιτησία έχει γενικά όλη η ομάδα της ΑΕΜ,που τα βάζει όμως και με την ατυχία της, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey