Μεγαλώνει το "Κ.Κεντέρης" ;

20/01/2011 - 18:55 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2011 - 19:02

Πληροφορίες που ακόμα δεν είναι απόλυτα διασταυρωμένες, για να σταθούν σαν μία είδηση που θα χαροποιούσε τους φιλάθλους της ΑΕΛΚ, φέρουν τη διοίκηση της ΠΑΕ να αποστέλλει πριν από λίγες ημέρες έγγραφο στα γραφεία του πάλαι ποτέ Δήμου Καλλονής, στο οποίο ζητούσε την άμεση εκκίνηση των διαδικασιών για τη δημιουργία νέας κερκίδας, απέναντι από την ήδη υπάρχουσα, στο «Κ. Κεντέρης»!  Ειδικότερα στο έγγραφο φέρεται να ζητείται, μελέτη για τη δημιουργία τέτοιας κερκίδας, που θα ανεβάσει τη χωρητικότητα του σταδίου στους 2.500 φιλάθλους!


Το αν αληθεύει ή όχι, θα το… ερευνήσουμε, αλλά αξίζει να σημειώσουμε πως σαν πρόσχημα για την ξαφνική αύξηση της χωρητικότητας του σταδίου, χρησιμοποιείται το γεγονός πως το γήπεδο της Καλλονής, αυτή τη στιγμή δε διαθέτει άδεια καταλληλόλητας για να φιλοξενεί αγώνες εθνικών κατηγοριών…


Σε κάθε περίπτωση, αν όντως ισχύει αυτή η ενέργεια εκ μέρους της διοίκησης, αποτελεί την πρώτη απτή απόδειξη πως, διαψεύδει τα σενάρια… μετακόμισης της ομάδας στη Μυτιλήνη. Από την άλλη μπορεί να ερμηνευτεί και ως την πρώτη απόδειξη, αποχώρησης της ομάδας από την Καλλονή! Στο χέρι της διοίκησης λοιπόν είναι να τοποθετηθεί για αυτές τις τελευταίες πληροφορίες και να βάλει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey