Βίοι αντίθετοι για Κασάπη - Αντωνίου

22/01/2011 - 19:00

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr ο Μιχάλης Κασάπης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πρόεδρο του Εορδαϊκού Σάββα Λιάμη, ώστε να αναλάβει προπονητής της ομάδας της Πτολεμαΐδας, έπειτα από την παραίτηση του Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος επιλέχθηκε τελικά από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, για να αντικαταστήσει τον... Κασάπη!

Ο Βοιωτός τεχνικός, που μέχρι και σήμερα βρισκόταν στη Λέσβο, αναχώρησε το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει τετ α τετ με τους διοικούντες τον Εορδαϊκό, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε δυνατά ονόματα για το νέο τους προπονητή.

Μέχρι στιγμής ο Στράντζαλης, που παραιτήθηκε πριν λόγες ημέρες από τη Ρόδο, ακουγόταν ως φαβορί, όμως τις τελευταίες ώρες ο Κασάπης δείχνει να κερδίζει έδαφος και δεν αποκλείεται έτσι, εφόσον αναλάβει τον Εορδαϊκό, να βρεθεί ξανά στο δρόμο της ΑΕΛΚ, στο ματς του Β' Γύρου στην Πτολεμαΐδα...

Θυμίζουμε, ότι ο Κασάπης έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ζητώντας να του επιδικστεί ως αποζημίωση όλο το ποσό που προέβλεπε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Καλλονής, μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey