...Όταν ο Βασίλης, συνάντησε τον Άγκι!

25/01/2011 - 00:13 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2011 - 20:57

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, η Electronet Γέρα υποδεχόταν την Κυριακή το Παλαιό Φάληρο και με δεδομένη την απουσία του Γιάννη Τσολάκη, ο Πρόεδρος Βασίλης Ανδριώτης δεν ήθελε ούτε καν να ακούει για νέους τραυματισμούς. Για το λόγο αυτό μάλιστα, πήγε στο γήπεδο εφοδιασμένος με ένα... κρυφό "όπλο". Τον μασέρ Βασίλη Θωμαΐδη.

Όταν στα μέσα του δεύτερου 10λεπτού ο Άγκι Ιμπέζα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και σωριάστηκε στο παρκέ, μπροστά από τον πάγκο της Γέρας, άρχισαν βέβαια να ζώνουν τα... φίδια τον Βασίλη Ανδριώτη. Προσωρινά όμως, αφού μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, συνειδητοποίησε πως με τα... μαγικά χέρια του Βασίλη Θωμαΐδη, θα μπορούσε να δικαιωθεί για την προνοητικότητά του να το φέρει στο Κλειστό! Όπως και έγινε...

Ο Θωμαΐδης άρχισε να... πασπατεύει το μηρό του Ιμπέζα, ο Άγκι με χαρακτηριστικούς μορφασμούς πόνου, υπέμεινε το ανακουφιστικό "μαρτύριο", οι φίλαθλοι στην κερκίδα άρχιζαν να πικάρουν τον "χρυσοχέρη" μασέρ κι ο έτερος Βασίλης, ο Πρόεδρος, αφού εισέπραξε τα επιφωνήματα επιβράβευσης μιας ολόκληρης κερκίδας, έκανε το... παγώνι, παίρνοντας μαζί και μια βαθιά ανάσα, βλέποντας τον Ιμπέζα να επιστρέφει στο παρκέ και τη Γέρα να παίρνει μια σημαντική νίκη.

Συμπέρασμα; Όλα στη Γέρα προχθές, κύλησαν μέσα σε... μια ωραία ατμόσφαιρα!

{youtube}-0D3cotZvAc{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey