Η πολύχρωμη προκυμαία...

03/02/2011 - 10:43

Τα δύο σούπερ ντέρμπι που ανέδειξε η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδος, στα προημιτελικά του θεσμού σε συνδυασμό με το γεγονός πως η προβολή τους, γινόταν από το δυσεύρετο μέχρι σήμερα Connex, γέμισε χθες την προκυμαία της Μυτιλήνης με κόσμο από νωρίς το απόγευμα.
Οι καφετέριες της πόλης ήταν ασφυκτικά γεμάτες από παρέες Ολυμπιακών, ΠΑΟΚτζήδων και αργότερα Παναθηναϊκών και ΑΕΚτζήδων, που ήθελαν να βρουν μία… μαγική θέση μπροστά από την οθόνη, για να δουν τις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις.
Η ατμόσφαιρα θύμιζε κάτι από Euro 2004, αφού όλοι σχεδόν που βρέθηκαν για καφέ μεταξύ 6 το απόγευμα με…11 το βράδυ, το έκαναν για χάρη της στρογγυλής θεάς! Το σκηνικό ήταν απολαυστικό για τους ποδοσφαιρόφιλους αν και δεν υπήρχε φυσικά η… ομοψυχία που είχαμε σαν φίλαθλοι στους αγώνες τις Εθνικής μας. Δεν έλειψαν φυσικά και οι μικροεντάσεις στη διάρκεια των αγώνων, αφού οι «τηλεοπτικές» κερκίδες ήταν πολύχρωμες, αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε από το πλαίσιο της καζούρας και των λίγο (έστω) πιο έντονων αντεγκλήσεων.
Νωρίς το βράδυ, οι φίλοι του ΠΑΟΚ που αποδείχθηκαν πολυάριθμοι στη Μυτιλήνη, έφυγαν ευτυχείς από τις καφετέριες με την πρόκριση της ομάδας τους εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλά το έλα… να δεις, έγινε λίγο αργότερα στο αθηναϊκό ντέρμπι. Η εξέλιξη του παιχνιδιού, η εναλλαγή συναισθημάτων στη διάρκεια του αγώνα, ανέβασε στα ύψη την αδρεναλίνη με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, να βρίσκει τους φίλους της ΑΕΚ να μαζεύονται στην προκυμαία για να τραγουδήσουν και να φωνάξουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.
Όμορφες στιγμές και χάρις στο Connex λοιπόν, που μας ανάγκασε όλους σαν φιλάθλους να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να δούμε τα παιχνίδια όλοι μαζί…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey