Σπετσιώτης - Λουτσιάνο σημειώσατε "2" [video]

05/02/2011 - 13:15

Παραμονές του φιλικού αγώνα μεταξύ Ατρομήτου Αγ. Μαρίνας και ΑΕΛΚ, o "Λούτσι" προτίμησε να παρακολουθήσει τον προημιτελικό κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στην Προκυμαία της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στο Cafe Monkey, παρέα με ποδοσφαιρόφιλους, μεταξύ άλλων και του Γιώργου Σπετσιώτη, τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Η κουβέντα δεν άργησε να πάει και στο φιλικό της επόμενης μέρας στην Αγία Μαρίνα, με τους δύο προσεχείς αντιπάλους να βάζουν ένα... στοίχημα. Ο Λουτσιάνο προειδοποίησε τον Σπετσιώτη ότι θα του βάλει γκολ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Γιώργος το σκέφτηκε καλά και σίγουρος για τις δυνατότητές του, έταξε πως αν δεχθεί τέτοιο γκολ θα κερνάει επί ένα μήνα στο μαγαζί και το στοίχημα... πήγε!

Η κατάληξη γνωστή. Ο Λουτσιάνο "έγραψε" το 0-1 με απ' ευεθείας εκτέλεση φάουλ, ο Σπετσιώτης ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πού βρέθηκαν τόσα... φάλτσα στο σουτ και ο αριστερόδαρος Βραζιλιάνος, που δεν είχε ξεχάσει το στοίχημα, έσπευσε να το θυμήσει στον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ!

Πληροφορίες πάντως που θέλουν τον Λουτσιάνο, να ζητούσε... αυτόγραφο από τον Σπετσιώτη, σε περίπτωση που εκείνος απέκρουε το απ' ευθείας χτύπημα φάουλ, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες!

Δείτε σε βίντεο το απ' ευθείας φάουλ-γκολ του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα

{youtube}UeJkmJ5m52U{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey