Ο "Λούτσι", ο Θρύλος, η ΑΕΛΚ και ο... Ζε Ελίας!

10/02/2011 - 23:14

Στην «πράσινων» αισθημάτων ιστοσελίδα leoforos.gr, κατεγράφησαν κομμάτι των δηλώσεων  του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στο σταθμό Metropolis 95,5, που ερμηνεύονται ή… παρερμηνεύονται από την ιστοσελίδα (όπως νομίζει ο καθένας σας) ως υποτίθεται απόδειξη πως ο Ολυμπιακός έχει ευνοϊκή αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Βέβαια αυτό λίγο μας αφορά και είναι θέμα του Βραζιλιάνου σταρ.


Αυτό που μας αφορά και μας αρέσει είναι πως ο πασίγνωστος «Λούτσι» με τα μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, αποτελεί  αυτή τη στιγμή παίζοντας στην ΑΕΛΚ την καλύτερη διαφήμιση για τη Λέσβο, την Καλλονή και κατ΄ επέκταση το δικό μας δύσμοιρο ποδόσφαιρο. Κι αυτό το λέμε γιατί ο «Λούτσι» στην τοποθέτησή του σε ένα θέμα που αφορούσε τον Ολυμπιακό, ανέφερε σαν παράδειγμα και την Καλλονή. Ακολουθεί το κομμάτι των δηλώσεων του Λουτσιάνο στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 έστω έτσι λειψά όπως αναπαράχθηκε από το leoforos.gr .


«… Σίγουρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Για παράδειγμα αν παίζει ο Ολυμπιακός με την Καλλονή και ένας παίκτης του Ολυμπιακού χτυπήσει αντίπαλο, δεν θα γίνει τίποτα. Αν γίνει το ανάποδο, ο παίκτης της Καλλονής θα τιμωρηθεί τουλάχιστον με δέκα αγωνιστικές. Άλλωστε όλοι θυμάστε τι έγινε με τον Ζε Ελίας. Αν έπαιζε σε άλλη ομάδα θα είχε τουλάχιστον δέκα κόκκινες σε μια σεζόν με τον τρόπο που αγωνιζόταν…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey