Λαχτάρισαν με Olympic Air στον Αιολικό!

13/02/2011 - 14:40 Τελευταία τροποποίηση στις 13/02/2011 - 15:29

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε το ταξίδι της αποστολής του Αιολικού, αλλά και των υπολοίπων επιβαινόντων στη χθεσινή πτήση 575 της Olympic Air για την Αθήνα, αφού λίγα λεπτά μετά την απογείωση από το Αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης παρουσιάστηκε πρόβλημα με την συμπίεση στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Οι αεροσυνοδοί σταμάτησαν αιφνιδιαστικά το σερβίρισμα των καθιερωμένων χυμών και καφέδων, οι φωτεινές επιγραφές άναψαν και ο πιλότος αναγκάστηκε να κατέβει ύψος, αλλάζοντας μάλιστα και την προκαθορισμένη διαδρομή.

Το αεροσκάφος πέταξε πολύ χαμηλά, "κόβοντας" δρόμο πάνω από την Εύβοια και προσγειώθηκε με ασφάλεια συντομεύοντας κατά πολύ το χρόνο ταξιδιού. Με την προσγείωση στο Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", πιλότος και αεροσυνοδοί εξήγησαν στους επιβάτες τί συνέβη και τότε λύθηκε και το... μυστήριο του πόνου στα αυτιά σχεδόν από το σύνολο όσων επέβαιναν στην καμπίνα!

Τέλος καλό βέβαια, όλα καλά, όμως σίγουρα το χθεσινό ταξίδι από τη Μυτιλήνη για την Αθήνα θα το θυμούνται όλοι για καιρό...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey