Αντίο με γκολ από Σωτηρόπουλο!

13/02/2011 - 22:08

Ο Ανδρέας Σωτηρόπουλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά φορώντας τη φανέλα του Έφηβου Παμφίλων και φρόντισε να σκοράρει το αποχαιρετηστήριο γκολ του στο σημερινό ματς κόντρα στον Ποσειδώνα.

Μπορεί βέβαια η νίκη να μην ήρθε ποτέ, αν και ο "κανονιέρης" του Εφήβου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 89ο λεπτό, αφού η ομάδα του Περάματος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, όμως για τον Σωτηρόπουλο το συγκεκριμένο ματς θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη του.

Αιτία; Η ειδική βράβευση που του έγινε πριν την έναρξη του αγώνα, από τη διοίκηση της ομάδας των Παμφίλων, τιμώντας τον με αυτόν τον τρόπο για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο, τα χρόνια που έζησε στο νησί ως φοιτητής. Εκ μέρους της διοίκησης ο Θόδωρος Ταμβακέλλης απένειμε στον Τριπολιτσιώτη επιθετικό μια φανέλα του Εφήβου με το όνομά του και τυπωμένο, κάτω από αυτό, το μήνυμα "The Best Scorer"!

Ο Σωτηρόπουλος, έπειτα από πέντε χρόνια στη Μυτιλήνη και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, πήρε το πτυχίο του και φεύγει αύριο για μόνιμη εγκαταστάση στην Αθήνα, όπου θα συνεχίσει τις σπουδές του.

Μπορε πάντως ο Έφηβος Παμφίλων να έχασε ένα γνήσιο σκόρερ, όμως όπως όλα δείχνουν, εκείνος θα συνεχίσει να... σκοράρει στα τραπέζια γήπεδα της Πάρνηθας Αθήνας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey