Μήλο της έριδος στη Λάρισα ο Λούτσι! [video]

19/09/2011 - 10:28 Τελευταία τροποποίηση στις 19/09/2011 - 10:54

Κεντρικό πρόσωπο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Λάρισα και ΑΕΛΚ ήταν ο προπονητής των Καλλονιατών Λουτσιάνο Ντε Σόουζα κι αυτό όχι άδικα.

Ο Βραζιλιάνος, στην πολυετή του καριέρα στα ελληνικά γήπεδα έγινε αρκετές φορές πρωταγωνιστής ενός αγώνα, όμως συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2007 συνέβη κάτι πρωτοφανές που έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη των φίλων της Λάρισας, όταν και βρήκαν στο δρόμο τους τον Λούτσι με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Τέσσερα χρόνια πριν λοιπόν, στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή. Ο τότε παίκτης του Ατρομήτου Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, χωρίς να έχει δεχτεί πάσα από κάποιον, ξεκίνησε μόνος του επέλαση προς την περιοχή της ΑΕΛ και με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 2-0.

Παίκτες και παράγοντες της Λάρισας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την εγκυρότητα του γκολ, όμως ο διαιτητής Ζολώτας ήταν ανένδοτος και αυτό μέτρησε κανονικά "κλειδώνοντας" τη νίκη για τον Ατρόμητο που επιβλήθηκε τελικά με 2-0.

Ο Λουτσιάνο είχε τότε δηλώσει, ότι έγινε κομπίνα στην εκτέλεση φάουλ και ακούμπησε την μπάλα ο συμπαίκτης του! Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια και με αφορμή το φιλικό της Λάρισας με την ΑΕΛ Καλλονής, σε ερώτηση των δημοσιογράφων της Λάρισας σχετικά με τη φάση του 2007 υπεραμύνθηκε της τότε απάντησής του.

Δείτε δηλώσεις Λουτσιάνο το 2007 και το 2011, καθώς και την επίμαχη φάση της 29ης Σεπτεμβρίου 2007

(Πηγή: aelole.blogspot.com)

{youtube}rSwPBnzGogw{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey