Αναγνώριση Αιολικού από ένα Μενιδιάτη!

22/03/2012 - 13:02

Οι σχέσεις Αχαρναϊκού και Αιολικού ήταν ανέκαθεν τεταμένες και τα τελευταία χρόνια, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φανατικοί οπαδοί του σκληροπυρηνικού συνδέμου "Valtos-4" ήρθαν σε αντιπαράθεση, συνήθως ύπουλη, με Μυτιληνιούς φιλάθλους στην Αθήνα.

Την Κυριακή ο Αιολικός έκανε ξανά τη συνηθισμένη του βόλτα στο... εξοχικό του στο Μενίδι, πήρε μια παλικαρίσια νίκη (0-1) και έβαλε πλώρη για την κορυφή και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ωστόσο, συνέβη κάτι που είναι άξιο αναφοράς και αποδεικνύει πως ακόμα και οι πιο φανατικοί οπαδοί μπορούν να αναγνωρίσουν την ανωτερότητα μιας ομάδας.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ένας τύπος στην κερκίδα των οργανωμένων του "Βάλτου" έχει κατέβει στο κάγκελο και βρίζει... πατόκορφα τους παίκτες του Αιολικού. Η ομάδα της Μυτιλήνης όμως στέκεται καλύτερα στο γήπεδο και στο 37' μετουσιώνει την υπεροχή της σε γκολ με τον Τσουλάκο, ενώ οι παίκτες του Σπανού χάνουν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα.

Το ρολόι σημαδεύει το 45ο λεπτό του αγώνα και ο Σπύρος Μίχος κερδίζει μια μονομαχία στο χώρο του κέντρου, από τη μεριά της κερκίδας των φανατικών του "Βάλτου", με την μπάλα να καταλήγει πλάγιο άουτ.

Ο συγκεκριμένος οπαδός του Αχαρναϊκού, με απογοητευμένο βλέμμα, κοιτάζει τον ποδοσφαιριστή του Αιολικού και του λέει: "Α, ρε Μίχο. Σήμερα μας γυρίζετε... ταινία!"

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey