Μικρά - μικρά από το τουρνουά...

11/06/2012 - 10:51 Τελευταία τροποποίηση στις 11/06/2012 - 11:55

Μπορεί φέτος ο ανταγωνισμός να είναι πολύ υψηλός από την παρουσία πολλών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛΚ, του Αιολικού και των ομάδων των τοπικών μας πρωταθλημάτων, ωστόσο αυτός παρά τους δυνατούς αγώνες που παρακολουθούμε περιορίζεται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών.

Αλέκος Καδής, Τάσος Σπύρου, Νίκος Κροτσίδας, Στρατής Σκαλοχωρίτης, Κίμωνας Τουμπακάρης μαζί με τον πανταχού οπαδό Σπύρο Πιρπιρή, επιδεικνύουν τη διάθεσή τους για fair play, μαζί με το Μιχάλη Βαλαμιό που έχει υπό την προστασία του τους μικροσκοπικούς αντιπάλους του Predators!

Στους αγώνες το «παρών» δίνουν καθημερινά και ο άτυχος της σαιζόν Στρατής Διονυσάτος που δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ο «Κάπτα», ο νεαρός Λαγουτάρης που παίζει για λογαριασμό του Delicious αλλά και ο θρυλικός «Παυλάρας» με τον εν δυνάμει… «Γερμανό» Πραξιτέλη Βούρο!

Από τις εγκαταστάσεις του «Olympico» παρελάζουν καθημερινά δεκάδες αθλητές και προσωπικότητες του λεσβιακού ποδοσφαίρου, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το γόητρο της διοργάνωσης αλλά και το ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα επικρατήσει φέτος στο τουρνουά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey