Το δίλλημα του Στέλιου Χωματά...

10/09/2012 - 19:05 Τελευταία τροποποίηση στις 10/09/2012 - 19:49

Το πλήρωμα του χρόνου ξαφνικά τον έφερε ενώπιον του πιο κρίσιμου διλλήματος που αντιμετωπίζει ένα ποδοσφαιριστής όταν νιώθει πια «μεγάλος» για να αγωνίζεται.

Ωστόσο για την περίπτωση του Στέλιου Χωματά που τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερά αν όχι το πρώτο, ένα από τα πρώτα «κανόνια» της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας με όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε, το δίλλημα γίνεται ακόμη πιο περίπλοκο.

Ο συμπαθής Στέλιος που το δελτίο του είναι στη διάθεση της ομάδας του χωριού του, του Βύρωνα Μόριας φέτος αμφιταλαντεύεται έντονα με το να παίξει για μία ακόμη χρονιά ή όχι.

Από την πλευρά της ομάδας είναι σαφές πως υπολογίζουν στο Στέλιο και περιμένουν με αγωνία την παράταση της καριέρας του.

Στο παιχνίδι του Κυπέλλου στο Ενωσιακό της Θερμής πάντως κόντρα στο Λιονταράκια, ο Στελάρας βρέθηκε στο γήπεδο με… πολιτική αμφίεση προσπαθώντας να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, συντροφιά με τον γιο του.

Το «SL» αποθανάτισε το μεγάλο σκόρερ, με την ευχή όμως να τον δει έστω για μία ακόμη χρονιά αγωνιζόμενο στα γήπεδα της Λέσβου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey