Ζήτησαν το... εισιτήριο του Καραβασίλη!

13/01/2013 - 18:49

Ένα ευτυχώς μικρής έκτασης επεισόδιο, έλαβε χώρα στα επίσημα του Ταρλά στη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛΚ και Λάρισα, μεταξύ του άλλοτε Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Μιχάλη Καραβασίλη και του Αντιπροέδρου της Κώστα Παπαδόπουλου.

Όπως υποστηρίζει το φιλικό περιβάλλον του Καραβασίλη, λίγο πριν το ημίχρονο ο έμπειρος πορτιέρο δέχθηκε τηλέφωνο από υπάλληλο της ΠΑΕ, που τον ενημέρωνε πως πρέπει να περάσει… από έλεγχο, καθώς δεν προβλέπεται να κάθεται στη θύρα των  επισήμων! Λίγο αργότερα στη θέση του Καραβασίλη έφθασε υπάλληλος της ασφάλειας του γηπέδου, που ζήτησε το εισιτήριο του πορτιέρο του Ολύμπου!

Ο Καραβασίλης εκνευρίστηκε έντονα από τη συμπεριφορά των πρώην συνεργατών του αλλά κυρίως με τον Αντιπρόεδρο που φέρεται να ζήτησε τον έλεγχο και κινήθηκε προς το μέρος του ζητώντας του σε έντονο ύφος το λόγο για την αδικαιολόγητη αυτή συμπεριφορά, επιδεικνύοντάς του παράλληλα την πρόσκληση που διέθετε αλλά και το εισιτήριο διαρκείας που έχει στην κατοχή του.

Ο Αντιπρόεδρος υποχώρησε έντρομος βλέποντας τον υψηλόσωμο Καραβασίλη έτοιμο να εκραγεί και παρακολούθησε το υπόλοιπο του παιχνιδιού από την κερκίδα των οργανωμένων και το περιστατικό υποβαθμίστηκε χάρις και στο χιούμορ που το αντιμετώπισαν οι παρευρισκόμενοι…

Την ίδια ώρα κατ΄ εντολή του Υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ(;), άλλος υπάλληλος της ΠΑΕ ζήτησε την διαπίστευση του δημοσιογράφου του «SL» που εργαζόταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία! Ο δημοσιογράφος ζήτησε τον παρατηρητή αγώνα για να του διενεργήσει τον έλεγχο και ακόμα αναρωτιέται πως ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια έγινε… άγνωστος για εκείνους που αυθαίρετα του ζήτησαν να περάσει από έλεγχο…

Μήπως ο Πρόεδρος θα πρέπει να σφίξει λίγο τα γκέμια στην ομάδα και να συγκεντρώσει τους συνεργάτες του στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα; Εξάλλου μεμονωμένες ενέργειες τέτοιου είδους, πλήττουν σε τελική ανάλυση το δικό του προφίλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey