Κρέμασε ανάποδα τα πανό ο ΣΦΑΜ! [pics]

10/03/2013 - 18:43 Τελευταία τροποποίηση στις 10/03/2013 - 19:13

SFAM_anapoda_pano_Pefki1Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υποβιβασμό και το άδοξο τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για τον Αιολικό, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Συνδέσμου της Μυτιλήνης κρέμασαν τα πανό τους ανάποδα στο σημερινό ματς κόντρα στην Πεύκη.

Τα δύο μεγάλα πανιά που συνοδεύουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σε κάθε εντός έδρας αγώνα ήταν μεν στις γνωστές τους θέσεις στα κάγκελα του "Ταρλά", όχι όμως όπως είχαν συνηθίσει να τα βλέπουν οι φίλαθλοι από τις κερκίδες και οι ποδοσφαιριστές μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.

SFAM_anapoda_pano_Pefki2Τα μέλη του ΣΦΑΜ εξέφρασαν έτσι τη γενικότερη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ο Αιολικός δεν κατόρθωσε να πάρει την άνοδο στη νέα κατηγορία, με τον "εφιάλτη" του τοπικού να ξυπνάει μνήμες που ήταν καλά καταχωνιασμένες τα τελευταία 13 χρόνια.

Η κίνηση αυτή των οργανωμένων σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως πάντως, με αρκετούς να ρίχνουν το "ανάθεμα" στους ποδοσφαιριστές που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων μέσα στο γήπεδο και άλλους πάλι να στρέφουν τα πυρά τους κατά της διοίκησης, που δεν ξόδεψε περισσότερα χρήματα για να πετύχει ο Αιολικός το στόχο του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey